Women

Lies Zhara deelt intieme slaapkamer-foto’s op vakantie

lies zhara
(Foto: Instagram: @lies_zhara)

Lies Zhara is een influencer die tot de top van mooie vrouwen op internet behoort. De content creator reist de hele wereld over voor haar werk en weet dat prima te combineren met de nodige ontspanning. Ze is op dit moment aan het genieten van de Griekse zon en met name haar verblijf in een bijzonder hotel stemt haar positief. Ze heeft een paar jaloersmakende foto’s van haar verblijf op Instagram geplaatst.

Populaire influencer op social media

De populaire influencer is hard op weg om een van de grote namen op de socials te worden. Lies Zhara zag het levenslicht op 26 april 2001 in Haarlem, maar ze groeide op in Noorwegen. Het lijdt geen twijfel dat ze daar haar liefde voor dieren heeft ontwikkeld. Ze woonde destijds met haar familie op een grote boerderij met heel veel dieren. Lies is een uitgesproken veganist en heeft er haar levensmissie van gemaakt om dieren te helpen.

Om haar bekendheid te vergroten is de influencer actief op meerdere social media-platformen. Haar populariteit steeg aanzienlijk toen ze in 2020 deelnam aan de verkiezing voor Miss Beauty Noord-Holland. Na deze deelname werd ze steeds bekender op Instagram en TikTok, waar ze foto’s en video’s plaatst over mode en reizen. Sindsdien reist ze van de ene vakantiebestemming naar de andere, waar ze de meest uiteenlopende kiekjes schiet om te delen met haar vele volgers.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lies Zhara (@lies_zhara)

Lies Zhara deelt slaapkamer-foto op Instagram

De content creator geniet op het moment van schrijven van een vakantie onder de Griekse zon. Dit land staat ook in het lijstje met favoriete vakantiebestemmingen van Sophie Milzink. Mykonos leent zich uitstekend voor het schieten van mooie foto’s, want de omgeving is op zijn minst adembenemend te noemen. In dit geval is het de hotelkamer van Lies die de aandacht trekt. Deze grenst aan een grot met een zwembad.

Op de onderstaande foto zien we Lies Zhara poseren in haar tijdelijke onderkomen. Ze noemt de kamer ‘de mooiste kamer waar ze ooit heeft mogen slapen’, daar is overduidelijk niets aan gelogen. Haar favoriete vakantiebestemming is Afrika, maar ze bezoekt het liefste elke keer een andere bestemming. De influencer heeft 481K volgers op Instagram en dat aantal groeit dagelijks. De onderstaande foto’s zijn veelzeggend en kunnen op veel likes en reacties rekenen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lies Zhara (@lies_zhara)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lies Zhara (@lies_zhara)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lies Zhara (@lies_zhara)