Women

Lies Zhara doet jasje open en showt haar ondergoed

Lies Zhara strak topje instagram

De knappe influencer en Instagram-model Lies Zhara heeft een lichaam waar ze veel aandacht mee trekt, want ze behoort zeker tot een van de mooiste vrouwen van Nederland. De blondine trakteert haar vele volgers regelmatig op nietsverhullende foto’s op Instagram, maar ook in casual kleding ziet ze er oogverblindend uit. Zo plaatste ze onlangs een foto waarop ze in een denim-outfit langs de waterkant loopt, daaronder draagt ze een strak topje om het geheel compleet te maken.

Een beeldschone influencer en model

Lies Zhara staat aan de top van het rijtje met influencers in Nederland. Ze weet hoe ze voor een camera moet poseren, en is net zoals de knappe Juultje Tieleman een prachtige verschijning waardoor veel mensen even stoppen met scrollen op hun tijdlijnen. Lies heeft er geen moeite mee om af en toe een kledingstuk te ‘vergeten’, daarom zette ze enige tijd geleden Instagram op zijn kop met een topless foto.

De aantrekkelijke blondine weet hoe ze de temperaturen op Instagram moet laten stijgen, want ook in bikini ziet ze er prachtig uit. Ze weet overigens ook verbazing te wekken met foto’s waarop ze lingerie draagt. Ze werkt bijvoorbeeld samen met lingeriemerk Hunkemöller, het merk waar Kim Feenstra ook regelmatig in uitdagende setjes voor poseert. Ze weet hoe ze haar volgers ruimhartig kan trakteren op mooie kiekjes van zichzelf.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lies Zhara (@lies_zhara)

Lies Zhara draagt strak topje op Instagram-foto

Op de onderstaande Instagram-foto zien we de knappe influencer langs de waterkant lopen terwijl ze in een casual outfit aan het dagdromen is. Ze draagt sportieve ondergoed onder haar denim-outfit, dat haar afgetrainde figuur mooi accentueert. Mooie dames in ondergoed weten de aandacht altijd goed vast te houden, dat konden we eerder zien aan de foto’s van de knappe Rosa Sofia Kolen.

Lies heeft maar liefst 477K volgers die haar volgen in alles wat ze onderneemt. Ze gaat bijvoorbeeld veel op reis. Ze was recentelijk nog te vinden op het strand in Mexico, het land waar de knappe Luna Stevens en zus Lenthe ook een lange vakantie hebben doorgebracht. Lies Zhara heeft haar fans wederom weer getrakteerd op een kijkje in haar leven, en dat zal ongetwijfeld niet de laatste keer zijn geweest.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lies Zhara (@lies_zhara)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lies Zhara (@lies_zhara)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lies Zhara (@lies_zhara)