Women

Lies Zhara flaneert in bikini op Mexicaanse stranden

Lies Zhara laat de temperaturen in Mexico nog verder stijgen

Het strand in Mexico is onlangs een stukje mooier geworden, want onze knappe Lies Zhara loopt er op dit moment rond in bikini. De blondine geniet van een heerlijke vakantie onder de Mexicaanse zon, en deelt een paar jaloersmakende foto’s van haar avontuur in het Noord-Amerikaanse land. Wij kunnen wel wat zon gebruiken tijdens deze koude winter, dus staan we hier graag even bij stil.

Influencer op workation

Dat de aantrekkelijke blondine haar vakantie graag combineert met haar werk als influencer mag duidelijk zijn. Ze schiet nu foto’s op het strand van Mexico, maar nog niet zo lang geleden plaatste ze bikini foto terwijl ze op Aruba lag te zonnen. Haar ‘workations’ leveren altijd mooie plaatjes op, dus wat ons betreft reist ze de hele wereld over voor de mooiste kiekjes.

Lies Zhara is een bekende naam onder de Nederlandse influencers. Dat is ook niet zo gek, want ze weet hoe ze een camera moet verleiden, en dat doet ze telkens weer op de meest exotische plekken op aarde. Zo trakteerde ze haar volgers eerder op een pikante bikini-foto toen ze op vakantie was in Griekenland. De knappe Lies weet telkens weer hoe ze de temperaturen op Instagram kan laten stijgen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lies Zhara (@lies_zhara)

Lies Zhara laat volgers op Instagram smelten

Het is niet de eerste keer dat ze haar 479K Instagram volgers weet te verbazen met een vurige foto van zichzelf. Ze ziet er overigens niet alleen goed uit in bikini, maar ook lingerie staat deze knappe dame prima. om deze reden heeft ze een samenwerking met lingeriemerk Hunkemöller, het merk waar Juultje Tieleman ook regelmatig mee samenwerkt. Lies weet ook als geen ander hoe ze social media moet veroveren.

Ze weet internet namelijk keer op keer op zijn kop te zetten met haar adembenemende uiterlijk. Zij kan werkelijk elke outfit hebben, zelfs met Halloween wist ze er monsterlijk goed uit te zien in een pikante Halloween outfit. We kunnen vaststellen dat Lies Zhara onze favoriet is, en daar zijn veel fans het mee eens. We nemen ondertussen even een kijkje op haar Instagram-account, want die is een traktatie voor je ogen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lies Zhara (@lies_zhara)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lies Zhara (@lies_zhara)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lies Zhara (@lies_zhara)