Women

Lies Zhara en Juultje gaan samen uit de kleren op Instagram

Lies Zhara samen met Juultje uit de kleren op Instagram

De knappe influencer Lies Zhara heeft een weekend vol met hoogtepunten achter de rug. De aantrekkelijke blondine was op visite bij een dame die minstens zo knap is. De twee hadden voor de gelegenheid verleidelijke lingerie aangetrokken, en hebben de foto’s op Instagram geplaatst. Deze mooie dames stijgen letterlijk naar grote hoogten, want het uitzicht is spectaculair.

Twee aantrekkelijke influencers op de foto

Lies Zhara was namelijk in Rotterdam op bezoek bij de knappe en uitermate populaire Juultje Tieleman. De twee schoonheden hebben zichzelf prima vermaakt, en hebben hun volgers getrakteerd op een paar uitdagende foto’s waarop ze lingerie topjes dragen. Lies liet recentelijk nog zien wat er onder haar colbertje zit, maar in dit geval liet ze dat kledingstuk in de kast hangen.

Lies Zhara en Juultje Tieleman kennen elkaar al enige tijd, en hadden afgelopen weekend de grootste lol in het penthouse van Juultje. De twee delen vaker waanzinnige foto’s op Instagram. Lies was afgelopen zomer nog op de Mexicaanse stranden te vinden, waar ze in bikini een hoop bekijks trok. Dit keer was ze dus op visite in Rotterdam. Deze mooie dame weet zichzelf overal te vermaken.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lies Zhara (@lies_zhara)

Lies Zhara trakteert volgers op hoogtepunt op Instagram

Het appartement van Juultje Tieleman heeft een prachtig uitzicht over Rotterdam. Lies maakte meteen van de gelegenheid gebruik om dit uitzicht te verfraaien door een paar foto’s in lingerie te nemen. Op de onderstaande Instagram foto’s zien we de blondine voor het raam van het appartement staan, en worden er prachtige foto’s geschoten. Op de foto’s draagt Lies een blauw topje, en Juultje een roze exemplaar.

Het uitzicht is fenomenaal, en dan hebben we het niet alleen over het uitzicht over Rotterdam. Deze twee prachtige blondines zijn een lust voor het oog, en hebben talloze volgers op Instagram. De onderstaande foto’s bewijzen dat ze bij mooiste vrouwen van Nederland horen, want ze hoeven er maar weinig voor te doen om hun vele fans te verbazen. Lies en Juultje zijn absolute toppers op social media.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lies Zhara (@lies_zhara)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lies Zhara (@lies_zhara)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lies Zhara (@lies_zhara)