Women

Lies Zhara in maagdelijk wit jurkje schijnt door op Instagram-foto’s

Lies Zhara doorschijnend jurkje instagram fotos

Lies Zhara is een influencer die het gemaakt heeft op het gebied van social media. De blondine heeft in de afgelopen jaren een gigantische fanbase weten te vergaren, en weet telkens weer hoe ze hen op een positieve manier moet verrassen. Ze plaatste onlangs een foto op Instagram waarop ze een kledingstuk draagt waarin ze bijna nooit is te zien, en ze weet hiermee flink wat verbazing te wekken.

Lies Zhara op social media

De knappe influencer wordt regelmatig op de gevoelige plaat vastgelegd als ze een samenwerking doet met een lingeriemerk. Zo was ze enige tijd geleden in een setje van het merk Hunkemöller te zien, het merk waar haar collega Jade Anne ook mee samenwerkt. Lies Zhara staat aan de top van social media in Nederland, en treedt hiermee in de voetsporen van Monica Geuze, die haar carrière ook op de socials begon.

De blonde influencer zet Instagram wel vaker op zijn kop, en weet door middel van haar looks en uitstraling menig hart voor zich te winnen. Ze weet zonder enige moeite hoe ze de temperaturen op Instagram kan laten stijgen, en dat doet ze dan ook vol overgave. Soms heeft ze het heel gezellig met een andere influencer, ze ging een tijdje terug samen met Juultje Tieleman uit de kleren voor een zinderende fotoshoot.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lies Zhara (@lies_zhara)

Lies Zhara showt classy jurk op Instagram

De foto’s waarop Lies Zhara over het algemeen is te zien hebben weinig kleding om het lijf, des te groter was de verbazing onder haar 472K volgers toen ze recentelijk een kiekje plaatste waarop ze in een prachtige witte jurk poseert. Het classy kledingstuk staat haar prima, en aan de likes en reacties op de post te zien zijn veel mensen het daar mee eens, waaronder Social Media Queen Marijn Kuipers.

Nu de zomerperiode weet aanbreekt zal Lies Zhara ongetwijfeld weer op vakantie gaan, en de mooiste foto’s op internet plaatsen. Ze was in oktober vorig jaar nog op het zonnige Aruba te vinden, het eiland waar topschaatsster Suzanne Schulting vorig jaar ook was te vinden. Als het aan Lies ligt combineert ze het nuttige het hele jaar door met het aangename, en dat deelt ze graag met haar fans en volgers.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lies Zhara (@lies_zhara)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lies Zhara (@lies_zhara)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lies Zhara (@lies_zhara)