lies zhara hunkemoller
Women

Lies Zhara in verleidelijk ondergoed voor Hunkemöller

Met de ondertekst ‘They call me Mellow Yellow’ showt de prachtige Lies Zhara hoe goed gele lingerie haar staat. Het setje lijkt speciaal voor haar gemaakt, als onderdeel van de Hunkemöller shoot. Wat een prachtige dame is dit. De uitermate populaire influencer weet hoe ze haar volgers bij zich moet houden, en wij zijn uiteraard ook onderdeel van haar fanbase.

Lies Zhara in ondergoed voor Hunkemöller

We schreven al eerder een artikel over het prachtige lichaam van deze mooie meid. In het artikel gaat Lies Zhara topless, iets waar wij geen bezwaar tegen hebben. Ze stond op haar 18de al in de schijnwerpers toen ze meedeed aan Miss Beauty van Noord Holland. Sindsdien is ze onze favoriet en volgen we graag elke stap die ze zet.

Ze plaatste onlangs een reeks foto’s op haar Instagram account waarin ze in gele lingerie poseert (klik naar rechts voor foto’s in kleur). Geel is de kleur van de zon, geel is de kleur van positiviteit, dus worden we uitermate blij van deze kleur in combinatie met het verbluffende lichaam van deze schoonheid. Hier ook nog een ander spannend Insta kiekje van Lies Zhara.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lies Zhara (@lies_zhara)

Lies Zhara op Instagram en TikTok

Deze beauty is uitermate populair op social media. Ze heeft op TikTok ruim 300K volgers en ook op haar Instagram-account zien we 470K volgers. Met haar prachtige foto’s en leuke dansjes is het niet vreemd dat mensen graag naar haar kijken. Lies is pas 20 jaar oud, maar nu al één van de meest invloedrijkste influencers van Nederland.

Wij hadden de eer om de mooiste foto’s van deze prachtige verschijning te verzamelen en ze onder dit artikel te mogen plaatsen. We hopen in de toekomst nog veel meer van Lies Zhara te mogen zien, want ze is bloedmooi en een genot om naar te kijken.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken