Lies Zhara
Women

Beeldschone Lies Zhara deelt jaloersmakende bikini-foto op Aruba

Als we nog even willen genieten van een prachtige nazomer dan moeten we vooral kijken naar de foto’s van de heerlijke Lies Zhara. Deze mooie dame komt vaker bij ons voorbij, en dat is niet zonder reden. De knappe blondine maakt elke keer weer een feestje van onze tijdlijn, en daar houden we wel van. Ze is op dit moment op het zonovergoten Aruba, en daar heeft ze een foto gemaakt waar elke man verliefd op wordt.

Genieten in bikini op het strand van Aruba

Lies trakteert ons wel vaker op een pikante bikini-foto, dus we weten dat ze een goddelijk figuur heeft. Dat zal ook vast de reden zijn waarom ze eerder met Hunkemöller in zee ging om te poseren in verleidelijk ondergoed. Deze mooie dame weet wat ze wilt en gaat daar volledig voor. Met haar betoverende uiterlijk weet ze een grote schare fans te verzamelen. Alleen op Instagram al zijn dat er maar liefst 483K.

De knappe blondine wist internet al eerder op zijn kop te zetten toen ze een topless-foto op Instagram plaatste, maar dat weerhoudt haar er niet van om haar vele volgers te laten genieten van haar betoverende voorkomen. Ze weet in ieder geval hoe ze de temperaturen op alle social-media platformen moet laten stijgen. Ze is namelijk uitermate populair op zowel Instagram als TikTok.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Hunkemöller Lingerie (@hunkemoller)

Lies Zhara laat volgers blozen met bikini-foto op Instagram

Lies geniet op dit moment dus van een hagelwit strand dat langs de azuurblauwe Caribische Zee ligt. Haar zongebruinde huid is niet het enige detail op de onderstaande Instagram foto waar onze blik bij blijft hangen, deze dame draagt een bikini die net iets te klein lijkt te zijn voor haar welgevormde borstpartij. De zwemkleding staat haar echter geweldig, dus we zijn blij met deze foto.

In het onderschrift staat te lezen: ‘Elke keer als ik verliefd ergens naar kijk, verdwijnt het’. Nou, we kunnen haar vertellen dat we liever in haar gezelschap blijven, want ze is een prinses op een sprookjeseiland. We zouden graag even naar Aruba vliegen, de plek waar Suzanne Schulting overigens ook te vinden was afgelopen zomer. Lies Zhara ziet er op elke foto fantastisch uit, dus geniet van het onderstaande kiekje.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lies Zhara (@lies_zhara)