Women

Lieke van Lexmond viert 40ste verjaardag met bikinifoto

lieke van lexmond

We kennen Lieke van Lexmond als de mooie actrice en presentatrice, die dankzij haar veelzijdige talent vaak op de Nederlandse televisie is te bewonderen. Ze laat met een bikinifoto op haar verjaardag zien dat ze er nog best mag wezen! De presentatrice blies gisteren 40 kaarsjes uit, voor ons de uitgelezen kans om haar even te feliciteren met haar verjaardag.

Lieke van Lexmond en RTL

Lieke (6 februari 1982) begon haar carrière als actrice. Ze wist een rol in de serie Goudkust te bemachtigen en later speelde ze de rol van Charlie Fischer in Goede Tijden, Slechte Tijden. Ze heeft deze rol neergelegd om zich te richten op presenteerwerk. Zo presenteerde ze Dancing with The Stars, Nederland vertrekt en Tv Makelaar. De mooie actrice was ook jaren de vaste vervanger van Winston Gerschtanowitz voor RTL Boulevard.

Sinds 2011 is Lieke in vaste dienst bij RTL Nederland. De presentatrice is inmiddels een begrip op de Nederlandse televisie. Ze is ook nog eens erg muzikaal. Zo zong ze het nummer Break Away met Chantal Janzen en speelde ze in de musicals Cats en Hair. Ze zong ook met Xander de Buisonjé het nummer Zo Ver Weg, gemaakt voor zijn album Xander in Concert. Lieke is dus een duizendpoot in medialand.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Lieke van Lexmond op Instagram

Lieke gaat met veel liefde, dankbaarheid en plezier haar nieuwe levensjaar in, zo laat ze op instagram weten. Ze plaatste een foto waarin ze straalt in een bikini. Dat ze er op haar veertigste nog mag wezen dat kunnen we zonder twijfel vaststellen. Ze ziet er nog steeds prachtig uit. We feliciteren haar hierbij van harte met haar verjaardag.

Omdat we zo blij met haar zijn vieren we haar verjaardag een beetje mee door de mooiste foto’s van Lieke te verzamelen en hieronder op een rijtje te zetten. We hopen dat we nog vele jaren mogen genieten van haar aanwezigheid op de televisie, en we hopen dat ze doorgaat met het posten van haar mooiste foto’s.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken