lie meurs instagram kerstfoto
Women

Lie Meurs in lingerie bij de kerstboom maakt feestdagen compleet

Yo Ho Ho, het is bijna kerst! Tijdens deze feestdagendagen dof je jezelf extra uit voor elkaar. Lie Meurs, bekend van verschillende realityprogramma’s, neemt dit ritueel heel erg serieus. Ze schijnt in sensuele lingerie namelijk harder dan de kerstboom die naast haar staat.

Lie Meurs: blonde bombshell

Lie Meurs kun je kennen van onder andere Temptation Island en Ex on the Beach. Deze sexy blondine zit vol met tattoo’s en heeft menig man volledig gek gemaakt. In deze programma’s was ze flink hard to get, iets wat haar waarschijnlijk nog aantrekkelijker maakte.

Sinds haar deelname aan deze programma’s is deze prachtige 27-jarige dame een echte ster op Instagram. Ze heeft inmiddels 264K volgers op het platform en dat heeft haar geen windeieren gelegd. De ene na de andere samenwerking vliegt om je oren, vooral met sensuele lingerie-merken. Niet zo gek ook, het staat haar beeldig.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door LIE MEURS (@liemeurs)


Temptation Island-verleidster viert kerst op eigen manier

De lingerie-merken weten haar goed te vinden. Met haar spannende en mysterieuze looks is ze perfect geschikt voor dit soort fotoshoots. Haar lingeriefoto’s breken dan ook regelmatig het internet. Zo ook met deze opvallende kerstfoto.

Lie Meurs trakteert haar volgers op een heerlijke kerstfoto. Ze poseert in haar favoriete lingeriesetje naast de kerstboom. Een goed glas rode wijn kan hier natuurlijk niet bij ontbreken. Fijne kerst mannen!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door LIE MEURS (@liemeurs)