Women

Lie Meurs uit Ex on the Beach deelt sensuele vakantiefoto’s

Lie Meurs uit Ex on the Beach deelt sensuele vakantiefotos

Lie Meurs heeft zich weer eens van haar mooiste kant laten zien met een foto waarop ze in bikini uit een paradijselijk meertje stapt. De flink getatoeëerde dame is op vakantie, en dat deelt ze graag met haar vele volgers. Na het zien van de foto konden wij ook wel wat verkoeling gebruiken, dus namen we even een sprong in het diepe.

Ex on the Beach & Temptation Island

De knappe Lie is een verschijning waar we vaker van mochten genieten. De vurige blondine deed namelijk eerder mee aan de veelbesproken realityprogramma’s Temptation Island en Ex on the Beach. Dit was in 2018 en 2019, maar de aantrekkelijke Lie heeft niet stilgezeten. Ze werkt momenteel als model en heeft geen gebrek aan werk, want de fotografen staan voor haar in de rij.

De realityster en influencer heeft al vaker alle ogen op zich gericht gehad. Zo heeft ze in 2013 een tijd als exotische danseres gewerkt in een nachtclub in New York. Tegenwoordig zoekt ze haar carrière iets dichter bij huis, al vliegt ze wel de hele wereld over om samen te kunnen werken met verschillende grote merken. Daarnaast behoort ze tot de mooiste vrouwen van België.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door LIE MEURS (@liemeurs)

Lie Meurs geniet van vakantie op Instagram

Op dit moment is de mooie Lie dus op vakantie en geniet ze van een heerlijke duik in het water van een tropisch meertje. Waar de foto is genomen weten we niet, maar het is duidelijk te zien dat ze geniet van het water. Het kiekje krijgt veel likes, waaronder die van FHM buurmeisje Demi Loo. De blondine mag er zeker wezen, dus we kunnen haar alleen maar aanmoedigen om vaker van dit soort foto’s te plaatsen.

Tot die tijd kunnen we genieten van de heerlijke foto’s die ze al op haar rijkgevulde Instagram-account heeft staan. We hebben er een aantal onder de bewuste foto gezet. Lie Meurs is een plaatje om naar te kijken, en net zoals Roxanne Kwant ziet ze er fenomenaal uit in bikini. Haar 250K fans zullen het zeker met ons eens zijn als we zeggen dat Lie Meurs een heerlijke oogverblindende verschijning is.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door LIE MEURS (@liemeurs)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door LIE MEURS (@liemeurs)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door LIE MEURS (@liemeurs)