Massagestoel van Lidl
Tech

Deze voordelige massagestoel van Lidl is jouw redding bij rugklachten

Bijna iedereen heeft wel eens last van rugpijn. De hele dag achter de laptop zitten in een verkeerde houding zorgt ervoor dat je spieren in je rug verstijven. Elke dag naar de massagesalon gaan kan prijzig zijn. Misschien is een eenmalige investering in de massagestoel van Lidl de oplossing van jou?

Verschillende massagefuncties voor optimale ontspanning

Deze SYNCa CIRC compact massagestoel van Lidl heeft een L-vorm en 5 automatische verschillende standen. Deze vorm zorgt er voor dat je op verschillende plekken gemasseerd kan worden, zodat jij je heerlijk kan ontspannen.

De 5 automatische programma’s focussen zich op verschillende gedeeltes van het lichaam. Zo is er een kneed-en klopmassage voor het gehele lichaam. Er kan ook gefocust worden op een massage voor de bekken en billen met automatische programma’s. Ook zijn er functies voor handmatige massages. Zo kan je met de toetsen precies bepalen waar jij gemasseerd wilt worden!

Lidl massagestoel

SHOP NU VOOR 599

Stevige Lidl korting op een goede massagestoel

Deze luxe massagestoel van Lidl is deze week met veel korting te verkrijgen: van 1.299 voor 599. Met de aanschaf van deze massagestoel hoef je nooit meer een afspraak te maken voor een massage. Je kan gewoon rustig ontspannen wanneer het jou uitkomt!

Daarnaast neemt de stoel niet te veel ruimte in. Met een breedte van 1 meter, lengte van 55 centimeter en een hoogte van 94 centimeter kan je hem overal in je huis kwijt! Verplaatsen van deze massagestoel is ook goed te doen, aangezien de stoel slechts 32 kilo weegt.

Ontspannen in massagestoel Lidl

SHOP NU VOOR 599