Lidl verkoopt Whiskyvat van 30 liter

Redactie
Redactie
Wat in 2009 begon als het 'stoutste jongetje van de klas' is inmiddels uitgegroeid tot een volwassen platform. Onze redactie doet zijn best om jou dagelijks te voorzien van updates op het gebied van lifestyle, gear, auto's, virals en vrouwen.

Met een lekker lang weekend voor de boeg en omdat het vandaag vrijdag is hebben we een hele toffe aanbieding voor je: Lidl komt namelijk met een vat whisky van maar liefst 30 liter. Genoeg om met je vrienden, familie, buren, overburen, achterneven, de postbode en de rest van je straat het eens goed op een drinken te zetten.

Wij hebben er eerlijk gezegd nog nooit de behoefte gehad om een whiskyvat te kopen. Maar daar is bijzonder snel verandering in gekomen. Je moet je gasten wel bij je thuis uitnodigen. Met 30 liter whisky ga je niet even over straat.

Je hebt trouwens genoeg tijd om je gasten uit te nodigen. Het is namelijk de bedoeling dat je de Ben Bracken whisky nog 3 jaar in het vat laat rijpen. Geduld is een schone zaak.

Lidl 30 liter whisky vat

Een aantal van de mensen die dit lezen zullen denken: waarom?! De vraag is wat ons betreft waarom niet? Wellicht schrikt het prijskaartje iets af. Voor dit vat mag je namelijk 999 euro aftikken.

Dat is dus omgerekend 33,30 euro per liter. Van echt bulk korting is dus geen sprake, maar we gaan er vanuit dat de whisky meer dan prima zal smaken. Bij het vat wordt tevens een rekje geleverd. Handig! Voor je het weet rolt je whisky weg.

Je bestelt het whiskyvat via de Duitse webshop van Lidl. De bezorging kost slechts 4,95 als we de website moeten geloven. Niet verkeerd voor 30 liter whisky.

Videoland released 7-delige miniserie Mocro Maffia: Komtgoed

Videoland komt vandaag met een hele aangename verrassing: de 7-delige miniserie Mocro Maffia: Komtgoed. Deze mini-serie is de perfecte voorbereiding op het echte werk....

Investeren in Lego: meer rendement dan goud

Lego, het speelgoed dat goed is voor eindeloos veel jeugdherinneringen, heeft het afgelopen decennium een groter investeringsrendement behaald dan goud. Volwassenen die ermee opgegroeid...

Netflix bevestigt komst shuffleknop in 2021

Eindeloos scrollen is voorbij! Netflix gaat de shuffleknop dit jaar officieel uitbrengen. Deze shuttlefunctie is bedoeld voor mensen die moeite hebben met kiezen. In...