Lidl whiskyvat 30 liter
Food & Drinks

Lidl verkoopt Whiskyvat van 30 liter

Met een lekker lang weekend voor de boeg en omdat het vandaag vrijdag is hebben we een hele toffe aanbieding voor je: Lidl komt namelijk met een vat whisky van maar liefst 30 liter. Genoeg om met je vrienden, familie, buren, overburen, achterneven, de postbode en de rest van je straat het eens goed op een drinken te zetten.

Wij hebben er eerlijk gezegd nog nooit de behoefte gehad om een whiskyvat te kopen. Maar daar is bijzonder snel verandering in gekomen. Je moet je gasten wel bij je thuis uitnodigen. Met 30 liter whisky ga je niet even over straat.

Je hebt trouwens genoeg tijd om je gasten uit te nodigen. Het is namelijk de bedoeling dat je de Ben Bracken whisky nog 3 jaar in het vat laat rijpen. Geduld is een schone zaak.

Lidl 30 liter whisky vat

Een aantal van de mensen die dit lezen zullen denken: waarom?! De vraag is wat ons betreft waarom niet? Wellicht schrikt het prijskaartje iets af. Voor dit vat mag je namelijk 999 euro aftikken.

Dat is dus omgerekend 33,30 euro per liter. Van echt bulk korting is dus geen sprake, maar we gaan er vanuit dat de whisky meer dan prima zal smaken. Bij het vat wordt tevens een rekje geleverd. Handig! Voor je het weet rolt je whisky weg.

Je bestelt het whiskyvat via de Duitse webshop van Lidl. De bezorging kost slechts 4,95 als we de website moeten geloven. Niet verkeerd voor 30 liter whisky.