Tech

Lidl verslaat Bol.com met jacuzzi voor helft van de prijs

lidl verkoopt jacuzzi halve prijs 3
Foto: Bestway

Lidl heeft een jacuzzi in de aanbieding die nergens anders goedkoper te krijgen is. De supermarktketen stunt met een aanbieding waarmee je nog relaxter kunt bubbelen dan voorheen. Lidl stunt wel vaker met megadeals en slaat hiermee wederom een slag in de prijzenoorlog tussen hen en alle concurrenten. De consument is de lachende derde, want deze jacuzzi is nu voor de helft van de prijs te koop.

Strijd om de goedkoopste jacuzzi

De jarenlange strijd tussen webshops zoals Lidl, Action en Bol.com is goed voor de portemonnee van koopjesjagers. Bovengenoemde winkels steken elkaar om de haverklap naar de kroon als het gaat om de beste aanbiedingen. Zo ook als het gaat om jacuzzi’s. Het is namelijk niet de eerste keer dat een jacuzzi voor een lage prijs wordt aangeboden. Bol.com heeft de Bestway Lay-Z-Spa Palm Springs Air Jet in het assortiment, voor een messcherpe prijs, maar lang niet zo scherp als bij Lidl.

Lidl doet er nog een schepje bovenop door dezelfde jacuzzi aan te bieden voor een veel lagere prijs. Er is dus wederom een prijzenoorlog uitgebroken tussen Bol.com en Lidl. De laatstgenoemde webshop lijkt deze prijzenslag te winnen, want deze jacuzzi is nergens anders goedkoper te vinden: bij Lidl betaal je slechts € 349,-, ruim 120 euro goedkoper dan bij Bol.com. Een avondje bubbelen was nog nooit zo voordelig. Zo hou je tenminste geld over voor een gasbarbecue om de avond compleet te maken.

lidl-verkoopt-jacuzzi-halve-prijs

Voordelig relaxen met Lidl

De spotgoedkope jacuzzi van de Lidl biedt plaats aan maximaal zes personen. Het ideale bubbelbad dus voor je gezin of gewoon samen met vrienden. En aan bubbels geen gebrek, want er zitten maar liefst 140 airjets in deze jacuzzi verwerkt. Deze airjets blazen warme lucht in het water, waardoor je met een druk op de knop kunt genieten van een heerlijke bubbel massage. Het verwarmingssysteem heeft een timer en een energiebesparende functie.

Even wat belangrijke cijfers: de Lay-Z-Spa Jacuzzi van Bestway heeft een diameter van maar liefst 196 x 71 centimeter. De verwarming is instelbaar tot 40 graden Celsius en het verwarmen van het water gaat met circa 1,5 tot 2 graden per uur. Als je deze jacuzzi in je tuin wilt plaatsen dan heb je 280 x 200 cm aan ruimte nodig. Daarnaast is de jacuzzi uitgerust met het zogeheten Freeze Shield Technologie: het water bevriest dus niet in de winter. Het beste aspect is de prijs: normaliter kost-ie bijna € 650,-, maar Lidl heeft ‘m in de aanbieding voor slechts € 349,-. Een prima prijs-kwaliteitverhouding dus!

SHOP NU VOOR 349 EURO

Lidl jacuzzi aanbieding

lidl-verkoopt-jacuzzi-halve-prijs-5

lidl-verkoopt-jacuzzi-halve-prijs-5 SHOP NU VOOR 349 EURO