Tech

Dikke Lidl deal van de week: slimme Xiaomi speaker

Lidl slimme speaker Xiaomi

Het is tegenwoordig bijna verrassend als er een apparaat uitkomt, dat niet slim is. We hebben slimme tv’s,  deurbellen, thermostaten en zelfs slimme mondkapjes. Om de meeste van die apparaten op afstand te bedienen heb je wel een slimme speaker nodig, zoals Amazon’s Echo of een Google Home. Ook het Chinese merk Xiaomi produceert smart speakers en Lidl heeft nu een strakke voor je in de aanbieding.

Xiaomi slimme speaker

Xiaomi’s smart speaker is uitgerust met Google Assistant om via spraakopdrachten al je slimme apparaten in huis opdrachten te geven. Gebruik “Hey Google”of “Ok Google” om bijvoorbeeld je lampen aan te doen of om je luchtreiniger te vertellen dat hij toch echt harder zijn best moet doen. Uiteraard kun je ook routines aan maken om met een enkele opdracht bijvoorbeeld de ochtend te beginnen met verse koffie en het belangrijkste nieuws.

Lidl slimme speaker Xiaomi

Heldere audio en krachtige bas

Daarnaast kun je het ding ook gewoon als speaker gebruiken om je favoriete tunes of podcasts mee af te spelen. Hiervoor Koppel je hem via Bluetooth aan je smartphone of andere devices. Via Bluetooth of wifi kun je het apparaat ook koppelen aan een tweede speaker om zo een surround sound of multiroom ervaring te creëren. Qua audio zou het allemaal wel snor moeten zitten, dankzij de 2,5 inch driver en Texas Instruments processor.

Lidl aanbieding

Je kunt Xiaomi’s slimme speaker op het moment bij Lidl scoren voor 44,99 euro, afgeprijsd van 49,99 euro. Ze beloven hem binnen 8 werkdagen bij je thuis af te leveren, wat helaas net te laat is voor kerst. Maar aan de andere kant mag je hem wel binnen 90 dagen weer gratis retourneren.

Lidl heeft elke week weer nieuwe gadgets op de site staan met vaak behoorlijke kortingen. Check ook deze 7 dikke tech-aanbiedingen, die je op het moment voor een stuk minder kunt scoren.