Lidl karaoke set
Tech

7 vette Lidl gadgets om deze week te scoren

We zijn weer begonnen aan een nieuwe week en dat betekent natuurlijk verse betaalbare gadgets, die je bij Lidl kunt scoren. Deze week hebben we weer 7 must-have producten voor je op een rijtje gezet, van slimme lampen en een heuse karaoke set tot een elektrisch drumstel en een camera om de buitenwereld te bespioneren.

1. Bluetooth karaoke set met discobal

Over een paar dagen vieren we dat we 2021 hebben overleefd en daar hoort absoluut een feestje bij. Hoewel dat maar met 4 gasten mag, betekent dat niet dat het niet gezellig kan worden. Lidl helpt je op weg met een Bluetooth karaoke set.

De set komt met krachtige speakers en een geïntegreerde microfoon om je zangkunsten tentoon te stellen. Daarnaast is er ook een discobal van de partij met lichteffecten om het af te maken.

Lidl karaoke set

Prijs: 34,99 euro

2. Draadloos weerstation met ventilatieadvies

Hoewel je telefoon je ook kan vertellen wat voor weer het wordt, kan het handig zijn om een weerstation op te hangen. Dat bespaart je weer gezoek naar een app. Lidl heeft een draadloos exemplaar voor je dat meer doet dan je alleen vertellen hoe koud het wordt en of het regent.

Het apparaat vertelt je namelijk ook hoe het er binnen voor staat. Zo let het ding op de luchtvochtigheid in je kamer en krijg je het advies om mogelijk je ramen open te doen. Ook is er een schimmelalarm. Je moet dan wel zelf op zoek naar de schimmel.

Lidl weerstation

Prijs: 14,99 euro

3. Outdoor wildlife camera

Als je nogal nieuwsgierig bent aangelegd is deze outdoor wildlife camera misschien iets voor jou. Hiermee kun je buiten zowel overdag als ’s nachts foto’s en video’s maken. Daar hoef je zelf niet bij te staan, want je kunt de camera activeren via wifi op een afstand van 20 meter.

Dankzij de geïntegreerde microfoon krijg je daar ook de nodige geluiden bij. De bewegingssensor zorgt ervoor dat je niet onnodig saaie beelden opneemt en met een volle batterij staat het ding tot wel 8 maanden op standby.

Lidl outdoor wildlife camera

Prijs: 99,99 euro

4. Elektrisch drumstel

Als je houdt van drummen maar niet omkomt in extra ruimte, heeft Lidl een compact elektrisch drumstel voor je. Het ding is uitgerust met 6 aanslaggevoelige pads en je krijgt er 2 voetpedalen en een set drumsticks bij. Tijdens het drummen kun je kiezen uit 10 ritmes en geluiden, waaronder hip hop, jazz, studio rock en world percussion.

Lidl elektrisch drumstel

Prijs: 59,99 euro

5. Draadloze Qi-oplader

Helaas ontkomt niemand eraan: je smartphone om de zoveel tijd weer opladen. Je hoeft gelukkig niet meer te priegelen met draadjes, dankzij deze draadloze Qi-oplader van het Lidl merk Silvercrest. Je kunt er zelfs twee telefoons tegelijkertijd mee opladen. Dankzij het indicatielampje weet je waar je aan toe bent.

LIdl draadloze oplader

Prijs: 17,99 euro

6. Compacte Bluetooth stereo

Om je favoriete muziek in stijl af te spelen heeft Lidl deze week een compacte Bluetooth stereo voor je. Het is een 4-in-1 apparaat en dat betekent in dit geval dat je hem kunt gebruiken als radio, cd-speler, MP3-speler en muziek streaming device. Verder kun je je koptelefoon behalve via Bluetooth ook met een kabel aansluiten en is er een AUX-in en USB 2.0 aansluiting.

Lidl Bluetooth stereo

Prijs: 89,99 euro

7. Slimme lampen starterset

Ook voor je smarthome heeft Lidl altijd wel iets leuks te koop. Deze week is dat een handige starterset om aan de slag te gaan met slimme lampen. Het systeem gebruikt Zigbee 3.0 technologie en bestaat uit 3 slimme lampen, een Smart Home gateway en een afstandsbediening. Die afstandsbediening hoef je niet per se te gebruiken, want Google Assistent staat ook paraat om je lampen te dimmen of een ander kleurtje te geven.

Lidl slimme lampen starterset

Prijs: 49,99 euro

Tip: scoor ook de slimme Xiaomi speaker

Lidl slimme speaker Xiaomi

Mocht je er helemaal voor willen gaan en je huis vol stoppen met slimme gadgets, kun je bij Lidl ook een slimme Xiaomi speaker bemachtigen. Gebruik hem bijvoorbeeld om met je stem je kopje koffie te zetten of om de nieuwe aflevering van je favoriete serie af te spelen.