Tech

Lidl deal: honderden euro’s korting op deze enorme Samsung-televisie

lidl deal

Lidl staat bekend om zijn prachtige deals met goede kortingen. Of het nou gaat om een multifunctionele hometrainer, een technologisch hoogstandje of een heerlijke barbecue – Lidl weet ons elke keer weer te verrassen. Momenteel stunten ze weer met hoge kortingen op deze Samsung smart-tv.

Samsung Smart-TV bij Lidl

Over de televisie gesproken – het gaat hier niet om één specifieke grootte, maar om televisies van Samsung met verschillende maten. Het gaat hier om de Samsung Crystal UHD smart-tv. Dit is een model die wordt gezien als één van de beste televisies in de prijsklasse.

De Crystal UHD wordt door kenners gezien als een instapmodel met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Het scherm heeft een resolutie van 3840×2160, wat betekent dat het Ultra HD bezig. Betere beeldkwaliteit kan dus bijna niet.

SHOP NU VOOR 429 EURO

lidl deal

Verschillende maten

Nu kunnen wij ons voorstellen dat niet iedereen zit te wachten op een gigantisch scherm. Als je liever houdt van een iets meer bescheiden model, kan je ook voor kleinere maten gaan. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen tussen maten die variëren van 42 inch (95.3 x 53.6 cm) helemaal tot aan 75 inch (166.1 x 93.5 cm).

Genoeg inhoudelijke informatie. Tijd om het te hebben over keiharde knaken. Want wat voor kortingen kan je precies verwachten? We zullen het kort houden: Hoe groter de televisie, hoe hoger de korting.

lidl deal

Als je een Samsung televisie van 43 inch aanschaft, komt dat te staan op een korting van %18, omgerekend € 100. Kies je daarentegen voor het grootste formaat, dan komt de korting uit op € 690 euro! Tel uit je winst.

SHOP NU VOOR 429 EURO

Beste Lidl deals op een rijtje

We kunnen gerust stellen dat de deals die je bij Lidl krijgt ongeëvenaard zijn. Als je op de hoogte wil blijven van de nieuwste deals, houdt onze website dan zeker in de gaten. Wekelijks verschijnen er kortingen op producten die je absoluut niet mag missen. Tot die tijd kan je ook eens één van onze andere Lidl-artikelen lezen: