Tech

Zomerdeals: Lidl stunt met gasbarbecue, Action met zweefparasol

Lidl Action Bol deals week 26 2023
Links: Action Zweefparasol XL. Rechts: Lidl Gasbarbecue Foto: Action / Lidl

Zoals elke week krijg je van ons weer een overzicht van de beste webshop deals, samengesteld uit het brede aanbod van Action, Bol.com en Lidl. De inflatie daalt,  maar de zomervakantie komt eraan en onnodig teveel geld uitgeven wil je natuurlijk altijd vermijden. Sla daarom je slag en check ons overzicht van de scherpste webshop deals met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.

Gas-barbecue voor spotprijsje

Lidl stunt met een heel zomers en aantrekkelijke gas-barbecue die ook nog eens hartstikke betaalbaar is. Waar vergelijkbare BBQ’s al gauw rond de 500 euro kosten, ben je bij Lidl slechts de helft kwijt. De GRILLMEISTER Gasbarbecue is gemaakt van RVS en beschikt over 3 branders op het grote rooster en 1 extra brander voor het zijrek waar ook een pan op past. En of dat nog niet genoeg is: er zit zelfs een superhandige bieropener op de voorzijde van de barbecue. Voor een zacht prijsje van € 279.- is deze top gasbarbecue van jou.

Lidl gasbarbecue SHOP NU VOOR 279.-

Zweef parasol XL

In de zomer geniet je van de zon, maar heb je ook vaak juist behoefte aan schaduw. Daarin voorziet de zweef parasol XL van maar liefst 4 meter breed. Het grote voordeel van deze parasol is de flexibiliteit: eenvoudige bediening, kantelbaar en 360 graden draaibaar. Let op, de parasol heeft extra stevigheid nodig. Plaats de voet onder je terrastegels. Heb je geen tegels, beste dan de apart verkrijgbare parasoltegels.

Action Bol Lidl deals week 26 2023 XL Parasol SHOP NU VOOR 149

Video deurbel

Ben je niet thuis en wil je toch weten wie er voor je deur staat? Dat kan met de LSC Smart Connect video deurbel. Je kunt niet alleen kijken, maar ook communiceren met degene die voor jouw deur staat. Inbrekers kunnen niet zomaar de camera onklaar maken, door het anti sabotage schroefgat. Let op: werkt alleen met een 2.4 GHz wifi netwerk, dus niet met een 5.0 GHz netwerk.

Action Bol Lidl deals week 26 SHOP NU VOOR 39,95

Elektrische koelbox

Voor dagjes uit of picknicken op warme dagen is een koelbox vrijwel onmisbaar. Lidl biedt nu een elektrische koelbox met extra korting; je betaalt nu maar 49,99 in plaats van 69,99. Het is niet zomaar een koelbox, maar één van de hoogst gewaardeerde producten in de Lidl Webshop: 97% van de klanten raadt het aan. De koelbox heeft een inhoud van 30 liter en koelt tot maar liefst 20 graden onder de omgevingstemperatuur.

Action Bol Lidl deals week 26 SHOP NU VOOR 49,99

6-persoons tent

Zoek je een mooie en ruime tent om in te kamperen? Lidl heeft een 6 persoon tent voor minder dan 100 euro in het assortiment. De tent is niet alleen ruim, maar ook waterafstotend en uv bestendig. Met het glasvezel koppelingssysteem bouw je de tent eenvoudig op. Ben je uit gekampeerd, dan neem je de tent eenvoudig mee in de meegeleverde draagtas.

Action Bol Lidl deals week 26 SHOP NU VOOR 99,99

Champagnekoeler

Heb jij binnenkort wat te vieren? Kom chique voor de dag en bewaar je champagne in je eigen champagnekoeler. Het ziet er niet alleen mooi uit, maar het koelt ook nog eens urenlang. Uiteraard kun je ook wijn, bier, frisdrank of andere dranken in de koeler bewaren. Geniet nu tijdelijk van extra korting, zodat je geen 17,95 maar slechts 15,26 betaalt.

Action Bol Lidl deals week 26 SHOP NU VOOR 15,26

Sorara Lyon parasol

Creëer een heerlijke schaduwplek in je tuin met de Sorara Lyon parasol! Het royale doek biedt een groot schaduwoppervlak, waardoor het de perfecte oplossing is voor warme zomerdagen! Dankzij het slingermechanisme kun je de parasol eenvoudig bedienen. Bovendien heeft deze parasol een handige kantelfunctie, waardoor je hem moeiteloos in de juiste positie kunt plaatsen en kunt aanpassen aan de stand van de zon.

Action Bol Lidl deals week 26 - 2023 SHOP NU VOOR 84