Tech

Lidl verkoopt stofzuiger vergelijkbaar met peperdure variant van 300 euro

Lidl stofzuiger vergelijkbaar dure variant

Er zijn weinig merken zo onlosmakend verbonden aan een product als Dyson met stofzuigers. De stofzuigers zijn dan ook bijna iconisch, maar helaas komen ze met een groot nadeel: het prijskaartje. Op zoek naar een goedkoop alternatief? Zoek niet verder, want Lidl stunt deze week met een Dyson dupe.

Silvercrest steelstofzuiger en kruimeldief

De Silvercrest stofzuiger is net als bij Dyson een accu-steelstofzuiger met een geïntegreerde kruimeldief om tussendoor de kruimels van je onhandige partner op de zuigen. Dankzij de geïntegreerde LED-verlichting aan het vloermondstuk zie je precies of er nog stof de grond ligt en kun je zelfs in het donker stofzuigen (mocht je een weddenschap hebben verloren).

Met een volle accu kun je maximaal 34 minuten aan de slag. Dat is wanneer je voor de eco-modus gaat. Ga je er liever keihard tegenaan met de high-modus,  is de 2200 mAh batterij 8 minuten eerder leeg. Welke modus je ook gebruikt als het ding eenmaal leeg is, moet je zo’n 6 uur wachten om weer verder te gaan.

Lidl aanbieding Dyson dupe

SHOP NU VOOR 59,99

Nooit meer stofzuiger accessoires kwijt

Lidl’s Dyson dupe is uitgerust met een paar handige features om je leven net dat stukje makkelijker te maken. Zo hoef je niet te klungelen met een stofzuigerzak, dankzij het 400 ml reservoir. Daarnaast is de oplaadbasis uitgerust met uitsparingen voor de accessoires, zodat je ze eindelijk niet meer kwijtraakt. En ben je klaar met stofzuigen, dan klap je makkelijk de steel op om ruimte te besparen.

Goedkope stofzuiger variant nu kopen bij Lidl

Deze week kun je de goedkope stofzuiger bij Lidl scoren met een mooie korting voor 59,99 euro. Volgens meerdere reviews is de zuigkracht top en zou het apparaat niet onderdoen voor duurdere steelstofzuigers. En mocht je niet overtuigd zijn, kun je het ding binnen 90 dagen gratis retourneren.

Naast de Dyson dupe heeft Lidl deze week uiteraard nog meer mooie gadget deals voor je. Check ook deze slimme Lidl en Aldi gadgets om elektriciteit en water te besparen.