Tech

Lidl’s voordelige slimme lampen starterset bespaart je energie en geld

Lidl slimme lampen starterset

Het is je waarschijnlijk niet ontgaan dat je bij Lidl een hele reeks aan slimme smarthome gadgets kunt scoren. De devices zijn ontzettend betaalbaar en hebben daarbij stuk voor stuk goede reviews. Je hebt voor Lidl’s smarthome systeem wel een speciale gateway nodig, maar dat hoeft je niet tegen te houden. Deze week stunt de budgetwinkel namelijk met een betaalbare starterset om jezelf en je portemonnee een stuk happier te maken.

Smarthome gateway en slimme lampen

De starterset bestaat uit een Zigbee 3.0 gateway, een afstandsbediening en 3 slimme lampen en heb je binnen een mum van tijd geïnstalleerd. De RGB-lampen brengen sfeer in je kamer met 16 miljoen kleuren, maar kunnen ook gewoon normaal doen en wit lichttinten verzorgen. Daarnaast is het licht dimbaar via de meegeleverde afstandsbediening, de bijbehorende app of Google Assistent.

SHOP NU VOOR 39.99

Geld besparen met slimme verlichting

Slimme lampen zijn om verschillende redenen een welkome toevoeging aan je leven. Afgezien van het feit dat ze ontzettend handig zijn, kunnen ze je ook helpen om te besparen op je elektriciteitsrekening.

Zo kun je de lampen bijvoorbeeld instellen om op bepaalde tijden standaard aan of uit te gaan, zodat ze niet onnodig de hele dag energie verbruiken. Ook zou je een bewegingssensor aan het systeem kunnen koppelen, zodat het licht automatisch uitgaat als er niemand in de kamer is. En zelfs als je je op vakantie bedenkt dat je het licht aan hebt gelaten, kun je dat snel oplossen via de app.

Lidl smarthome starterset SHOP NU VOOR 39.99

Lidl smarthome starterset kopen

Deze week kun je Lidl’s smarthome starterset met 20 procent korting scoren, dus als je erover na zat te denken is dit het moment om ervoor te gaan. Als het goed is heb je hem binnen 3 dagen binnen en mag je hem gratis weer retourneren.

De set wordt vaak samen verkocht met Lidl’s slimme stekker, die op het moment ook in de aanbieding is. En als op zoek bent naar nog meer betaalbare gadgets, check dan ook deze Lidl, Aldi en Action tech deals.