Living

Met dit nostalgische Lidl apparaat (€ 99,99) haal je warmte en sfeer in huis

lidl-silvercrest-elektrische-haard
(Foto: Lidl)

In de herfst en winter gaat er niets boven lange, gezellige avonden met de warmte en de charme van een nostalgische open haard. De Silvercrest Elektrische haard, nu verkrijgbaar in de Lidl Webshop, biedt precies dat, maar dan met het gemak van moderne technologie.

De elektrische haard van Lidl is perfect voor wie op zoek is naar een letterlijk en figuurlijk warme sfeer en gezelligheid in huis. Zonder dat je je druk hoeft te maken over hout, as en stank in huis. En het mooie is, voor deze unieke combinatie van moderne techniek en nostalgische uitstraling betaal je maar € 99,99.

De Lidl elektrische haard is een unieke combinatie van stijl en comfort

De Silvercrest Elektrische haard is niet zomaar een kacheltje. Het prachtige, retro vormgegeven apparaat combineert de technologie van nu met de nostalgische uitstraling van de negentiende eeuw. Met deze haard lijk je woonkamer wel het decor van een scène uit een boek van Charles Dickens.

Met de mogelijkheid om te kiezen tussen twee warmte standen en de mogelijkheid om de haard ook alleen als sfeerverlichting te gebruiken, biedt dit product veel flexibiliteit.

Deze elektrische haard is beschikbaar in twee kleuren – zwart en wit. Dankzij het vrijstaande ontwerp vind je moeiteloos een plekje voor de haard in jouw woning.

lidl silvercrest elektrische haard haard SHOP NU VOOR 99,99

Stijlvolle uitstraling en uitstekende specificaties

De retro stijl pas in verschillende interieurstijlen. Het houtvuur effect voegt een extra dimensie toe aan de sfeer en draagt bij aan de sfeervolle uitstraling. Maar het gaat natuurlijk niet alleen om de uitstraling, laten we eens kijken naar de specificaties van het apparaat:

De Silvercrest Elektrische haard heeft een vermogen tussen 1750-1950 W, waardoor het genoeg warmte biedt voor een knusse ruimte. De regelbare thermostaat en de oververhittingsbescherming garanderen een veilig gebruik.

Met afmetingen van 38 x 23 x 50,5 cm en een gewicht van 5,35 kg is deze haard compact en eenvoudig te verplaatsen. De kabellengte van 180 cm biedt extra flexibiliteit in de plaatsing.

idl-silvercrest-elektrische-haard SHOP NU VOOR 99,99

De veelzijdigheid van de elektrische haard

De warmte die de Lidl-haard genereert is perfect voor die koude avonden, maar het houtvuur effect kun je ook alleen als sfeerverlichting inzetten. Daardoor kun je genieten van de charme van de haard, zelfs wanneer je geen extra warmte nodig hebt.

Kortom, de Silvercrest elektrische haard is niet zomaar een verwarmingsapparaat; het is een stijlvolle toevoeging aan je huis die warmte, stijl en nostalgische charme combineert. Ideaal voor extra sfeervolle feestdagen, maar ook voor de rest van de hele herfst en de winterperiode.

lidl-silvercrest-elektrische-haard
Foto: Lidl
SHOP NU VOOR 99,99

Prima prijs-prestatieverhouding

Lidl staat bekend om de uitstekende prijs-prestatieverhouding van veel producten. Dat geldt ook oor de Silvercrest open haard. De positieve beoordelingen van klanten, waarbij maar liefst 96% aanraadt om de elektrische haard te gebruiken, benadrukken de tevredenheid over dit product.

Daarvan getuigt ook de gemiddelde beoordeling van maar liefst 4,8 uit 5. Het behoort daarmee tot de categorie best beoordeelde producten in de Lidl Webshop