Samsung 4K UHD deal Lidl
Tech

Mooie Lidl-deal: Haarscherp het WK voetbal kijken met deze Samsung 4K UHD

Het WK komt eraan en ben je een voetballiefhebber, dan wil je natuurlijk de wedstrijden in een zo scherp mogelijke weergave zien. Maar ook als je niet van voetballen houdt, maar liever van films, series of documentaires geniet, heeft een gedetailleerd en kleurrijk beeld op je tv veel toegevoegde waarde. Tot nu toe waren hoge kwaliteit smart-tv’s best duur, maar Lidl komt nu met een 4K UHD-tv van topmerk Samsung voor het vriendenprijsje van 559 euro.

Haarscherpe weergave door 4K UHD-techniek

Je moet er wel snel bij zijn, want de Samsung tv’s vliegen bij de Lidl webshop de deur uit. De tv is uitgebracht in meerdere schermgroottes (43, 50, 55, 65 en 75 inch) maar op dit moment is alleen nog de 55 inch uitvoering beschikbaar.

Het gaat om precies te zijn om de Samsung Smart TV Crystal UHD 4K GU TU6979UXZG. Je geniet met dit apparaat van indrukwekkende details door de haarscherpe en kleurrijke weergave. De 4K UHD technologie geeft je het gevoel dat je midden in de actie zit.

SHOP NU VOOR 559 EURO

Klanten die de tv al kochten hebben niets dan lof

55 inch is trouwens 138 centimeter. Verdere technische specificaties: de tv heeft 2 HDMI-aansluitingen, 1 optische audio-ingang en een antenne-ingang. De tv is geschikt om zowel neer te zetten als aan de muur te hangen. Muurbevestiging accessoires zijn echter niet inbegrepen, dus wil je de tv ophangen dan moet je de bevestigingsonderdelen zelf los aanschaffen.

Samsung tv Lidl

Het belangrijkste van een tv is natuurlijk de beeldkwaliteit en die is simpelweg uitstekend. Klanten die de tv al kochten waarderen de tv gemiddeld met 4,7 uit 5! De tv krijgt enkel 4 en 5 sterren beoordelingen, tot nu toe nog geen enkele waardering van 3 sterren of minder.

SHOP NU VOOR 559 EURO

Absolute A-merk kwaliteit

Het is dan ook niet zomaar een tv van een onbekend merk maar je krijgt echte Samsung kwaliteit. De innovatieve Koreaanse firma doet het uitstekend op de markt voor tv-toestellen. Door de combinatie van de technieken Crystal Display, Crystal Processor en 4K UHD geniet je van een haarscherpe beeldkwaliteit, talloze kleurnuances en je ziet zelfs de kleinste details.

Was je al van plan een nieuwe tv te kopen, dan is nu het moment. Zoveel tv voor je geld: deze deal kun je gewoon niet laten lopen. De prijs-prestatieverhouding krijg je bijna niet beter: zoveel kwaliteit voor maar 559 euro.

Samsung tv Lidl