Tech

Lidl bereid je met dit product (€19,99) voor op dramatisch, maar ook zonnig weer

lidl-radioweerstation
(Foto: Deposit Photos)

Denk je net volgens Buienradar tussen de buien door boodschappen te doen, kom je drijfnat thuis omdat de voorspellingen toch net niet klopten. Lidl bied je nu een hulpmiddel aan voor slechts € 19,95, waardoor je een veel grotere kans hebt dat je de regen ontloopt en val alle minuutjes zon optimaal kunt genieten.

Het is herfst, dus het weer kan niet wisselvalliger zijn dan nu. Elke dag is het weer de vraag of je een winterjas, tussenjas of zomerjasje aan kan trekken, om over de regen nog maar te zwijgen. Gaat die paraplu mee de auto in of gok je het erop dat het droog blijft.

Waarom moet je een radioweerstation aanschaffen?

Dit AURIOL radioweerstation heeft alles wat je nodig hebt om goed voorbereid de deur uit te gaan. Het kleurendisplay is niet alleen mooi om te zien, maar geeft je ook alle informatie die je nodig hebt. Dan nu het technische item waar het eigenlijk allemaal om draait, de radiosensor. Hierdoor kan het weerstation zo nauwkeurig mogelijk aan jou doorgeven wat het weer gaat doen.

lidl-radioweerstation
(Foto: Lidl)
SHOP NU VOOR 19,99

De radiosensor plaats je op een open terrein en geeft vervolgens – met behulp van geanimeerde symbolen – aan wat de temperatuur is en hoe hoog de luchtvochtigheid is. Niet alleen buiten, maar ook de temperatuur en de luchtvochtigheidsgraad binnenshuis.

Voor vrouwlief is het ook nog eens handig, gezien de maanfase wordt weergegeven. Zo weet je precies wanneer ze met de volgende zin naar bed zal gaan: “volle maan… dat zal een onrustige nacht worden, ik voel het al”. Als extraatje bevat het weerstation ook een radiogestuurde klok en kun je twee wektijden instellen. Ideaal voor de vroege vogels onder ons.

lidl-radioweerstation
(Foto: Lidl)
SHOP NU VOOR 19,99

Alles-in-een aankoop van Lidl

Het klinkt misschien als een ingewikkelde gadget, maar het is gelukkig erg gebruiksvriendelijk. Plaats beide componenten op tafel of aan de muur, wat jij wil. De radiosensor is spatwaterdicht en wordt geleverd inclusief buitensensor, gemakkelijk gebruiksaanwijzing, bevestigingsmateriaal, stekkervoeding en 4 duurzame batterijen.

Het weerstation is bovendien makkelijk in gebruik. Beide componenten kunnen op een tafel worden geplaatst of aan de muur worden gemonteerd. De radiosensor is spatwaterdicht (IPX4) en wordt geleverd inclusief

Hele goede recensies

En alsof dat nog niet genoeg is, krijgt het product ook nog eens geweldige reviews. Met een score van 4,6 uit 5 sterren en een aanbevelingspercentage van maar liefst 92%, weet je zeker dat je een goed product in handen hebt. Lidl komt vaker onverwachts als beste uit de strijd met vrij goedkope producten. Zo wisten zij al eerder hoge ogen te gooien met hun spotgoedkope wijn.