Tech

Lidl heeft een infrarood plafondheater onder de 80 euro

Lidl plafondheater infrarood

In deze koude dagen zoeken we allemaal naar manieren om een ruimte snel en efficiënt op te warmen. Daarnaast wil je misschien nog wel lekker buiten zitten met vrienden en zoek je een manier om het warmer te krijgen. De Silvercrest platfondheater van Lidl is dé oplossing voor de koude winterdagen! Laten we snel een kijkje nemen naar dit product!

Silvercrest heater van Lidl

De heater van Lidl is de perfecte oplossing voor snelle en efficiënte verwarming van beschermde buitenruimtes. Met zijn infraroodstraling brengt deze plafondheater binnen enkele minuten de gewenste warmte en behaalt hij snel het maximale verwarmingsvermogen. Daarnaast kan je de heater gemakkelijk besturen met een afstandsbediening!

De heater heeft 3 warmtestanden om aan te passen aan je behoeften: 800 W, 1200 W en 2000 W, zodat je altijd de juiste temperatuur kunt kiezen. Je hoeft je ook geen zorgen te maken dat deze heater in vlammen opgaat, er is namelijk een slimme oververhittingsbeveiliging ingebouwd! Deze beveiliging schakelt automatisch de heater uit als de temperatuur te hoog wordt, zodat je veilig en zorgeloos kunt genieten van de warmte.

heater van lidl SHOP NU VOOR 74,99

Beschermde buitenruimtes

Met zijn spatwaterdichte bescherming is deze plafondheater geschikt voor gebruik in beschermde buitenruimtes, zoals bijvoorbeeld een overdekte veranda of een afgesloten terras. Dit betekent dat je hem niet kunt gebruiken op plekken waar hij blootgesteld zou kunnen worden aan regen. Gelukkig biedt de heater wel bescherming tegen spatwater, zodat je hem zorgeloos kunt gebruiken in een beschermde buitenruimte zonder bang te hoeven zijn dat hij beschadigd raakt door vocht.

Deze heater van Lidl is niet alleen perfect voor gebruik in je tuin, maar je kunt hem ook gemakkelijk in je huis gebruiken. Dankzij zijn infraroodstraling is hij veel beter in staat om snel een ruimte op te warmen dan een normale verwarming. Hierdoor kun je binnen enkele minuten genieten van een aangename en comfortabele temperatuur, zonder dat je lang hoeft te wachten tot de verwarming de ruimte opgewarmd heeft. Kies dus voor de Lidl plafondheater als je snel en efficiënt wilt kunnen verwarmen, zowel in je tuin als in je huis.

heater van lidl voor warmte SHOP NU VOOR 74,99