Lidl Picknick Rugtas 1
Style

Deze Lidl picknick-rugtas is een must-have voor deze zomer

Met de Lidl picknick-rugtas heb je eigenlijk geen excuus nodig om te gaan picknicken. Of het nou op het strand is of in het park – als de temperaturen stijgen zoeken mensen massaal de warme buitenlucht op. Als je het beu bent om een ​​oude draagtas te zoeken waar een deken, een fles wijn en alle kopjes, kommen en servetten voor een goede lunch in passen, dan hebben wij de perfecte gadget voor je!

Lidl Picknick-rugtas

Picknickrugzakken zijn de laatste jaren steeds populairder geworden. Daar is Lidl slim mee omgegaan. Sommige van deze rugtassen worden geleverd met koelvakken, flessenhouders en fleecedekens – alles in één. Sommige zijn zelfs voorzien van volledige eetsets, terwijl andere voldoende ruimte hebben voor de nodige alcoholische versnaperingen.

Zo’n tas ziet er op het eerste gezicht uit als een doodnormale rugzak, maar bevat alles voor een ideale picknick. Het compartiment aan de zijkant van de tas fungeert zelfs als een koeler. Zo hoef je je nooit meer druk te maken dat je flesje bubbels te snel opwarmt in de zon. Ben jij geïnteresseerd? Koop hier de Picknick-rugtas van Lidl!

picknick-rugtas lidl

Waarom een picknick-rugtas?

Picknickrugzakken zijn een duurzame keuze omdat je geen bestek of borden voor eenmalig gebruik hoeft te kopen. Ideaal dus als jij je plasticgebruik wilt verminderen. Ook is het natuurlijk een excuus om met mooi weer te gaan picknicken! Op deze manier hoef je je nooit meer druk te maken dat je iets vergeet. De tas komt compleet met het volgende:

  • 4 vorken
  • 4 messen
  • 4 servetten
  • Afneembare flessenkoeler
  • Wijnopener
  • Zout- en pepervaatje
  • 4 borden
  • 4 wijnglazen

Met de Picknick-rugtas heb je altijd alles bij de hand en ben je ready om van het prachtige zomerweer te genieten. Qua prijs zit je ook helemaal goed, want de picknick-rugtas is afgeprijsd van 62,99 naar 49,99. Bestel hier je picknick-rugtas en pak deze aanbieding mee!

lidl picknick-rugtas

Lidl Picknick Rugtas 3

Lidl Picknick Rugtas 2