Lidl opblaasbare jacuzzi
Tech

Deze opblaasbare jacuzzi voor 6 personen moet je hebben

Nu het zonnetje weer lekker schijnt is het tijd om wat meer in de tuin te hangen. Dat betekent natuurlijk gezellige barbecues, maar om de zoveel tijd is het ook lekker om een verfrissende duik te nemen. Helaas is een zwembad in de tuin voor de meesten van ons niet weggelegd, maar minstens even verfrissend is de opblaasbare Jacuzzi die je deze week bij Lidl kunt scoren.

LAY-Z SPA opblaasbare jacuzzi

Het feit dat de jacuzzi opblaasbaar is, klinkt misschien een beetje link. Maar het ding is gemaakt van stevig DuraPlus materiaal met een lederlook, wat de kans vrij klein maakt dat het opeens lek is. Het voordeel van een opblaasbare jacuzzi is natuurlijk dat je hem makkelijk(er) kunt opbergen en het niet standaard in de tuin hoeft te staan.

Maar als je wel het hele jaar door wilt bubbelen in de tuin is dat ook geen probleem. Dankzij de vorstbeveiliging zou het ook in de winter goed moeten gaan. Misschien een beetje koud, maar aan de andere kant kun het water verwarmen tot maximaal 40 graden.

Lidl opblaasbare jacuzzi

Bubbelen met 6 personen

In je eentje relaxen in het water kan lekker zijn, maar met vrienden erbij wordt het toch wat gezelliger. In dit geval kun je met maximaal 6 mensen badderen, terwijl je gemasseerd wordt door 140 AirJets. De jacuzzi heeft namelijk een binnendiameter van 146 cm en is zo’n 71 cm hoog. Verder past er 916 liter water in en krijg je er een doek bij om het ding weer af te dekken als je er even weer klaar mee bent.

Lidl opblaasbare jacuzzi

SHOP NU VOOR 495

Opblaasbare Jacuzzi nu scoren bij Lidl

Als je ervoor wilt gaan, kun je de opblaasbare jacuzzi nu scoren bij Lidl voor 494,96 euro. En om altijd een voorraad koude biertjes bij de hand te hebben is deze koelwagen een echte uitkomst. Hij was een tijdje in de aanbieding, maar op het moment kun je hem in huis halen voor 169 euro.

Verder heeft Lidl uiteraard nog meer toppers, die je niet mag missen. Check ook deze 7 dikke gadgets, die je op het moment bij Lidl, Action en Aldi goedkoop kunt scoren.