Tech

Lidl verkoopt spetterende opblaasbare jacuzzi van Bestway voor 599

lidl-opblaasbare-jacuzzi-bestway
Foto: Lidl.nl

Haal het wellness gevoel in je achtertuin en geniet van luxe ontspanning met de Bestway opblaasbare jacuzzi Lay-Z-Spa Hawaii. Deze opblaasbare jacuzzi is de ultieme maar toch voordelige manier om thuis te genieten van een spa ervaring. Met indrukwekkende afmetingen van 180 x 71 cm en 140 AirJets massagestralen, kun je jezelf onderdompelen in een wereld van comfort en luxe.

Bestway opblaasbare jacuzzi Lay-Z-Spa Hawaii

In deze jacuzzi heb je genoeg ruimte om samen met je vrienden of familie te ontspannen. De jacuzzi is geschikt voor maximaal 6 personen en is super gemakkelijk op te blazen met de AirJet pomp. Daarnaast is de thermische hoes voorzien van handige clipsluitingen, zodat je de jacuzzi veilig kunt afsluiten wanneer je hem niet gebruikt.

Met afmetingen van ongeveer 180 x 71 cm en een binnenmaat van 130 cm, biedt deze jacuzzi voldoende ruimte voor pure ontspanning. En met een gewicht van 44 kg is hij stevig en duurzaam. Wat deze opblaasbare jacuzzi echt onderscheidend maakt, is het gebruik van hoogwaardig TriTech materiaal, waardoor hij een stijlvolle lederen look heeft. Het digitale bedieningspaneel maakt het instellen van je ideale spa ervaring een fluitje van een cent.

Lidl opblaasbare jacuzzi SHOP NU VOOR 599

De uitgebreide pomp functies

Maar laten we het ook eens hebben over de geweldige functies van de pomp. Ten eerste, de verwarmingsfunctie. Deze jacuzzi kan de watertemperatuur tot maximaal 40 °C opwarmen, zodat je kunt genieten van een aangename warmte, ongeacht het weer buiten.

Daarnaast zorgen de krachtige AirJet massagestralen voor een revitaliserende massage-ervaring die je spieren ontspant en stress verlicht. En vergeet niet de luchtvulling en -afzuiging, evenals de schakelaar voor energiebesparing, waarmee je je energieverbruik kunt beheersen.

Specificaties van de Bestway opblaasbare jacuzzi

Deze jacuzzi heeft een watercapaciteit van 840 liter en een vermogen van 2050 W. De filtercapaciteit van 1325 liter per uur zorgt ervoor dat je water schoon en fris blijft. De verwarmingselementen kunnen de watertemperatuur met 1,5 tot 2 °C per uur verhogen, totdat de maximale temperatuur van 40 °C is bereikt.

En om het helemaal compleet te maken, worden de chemische dispenser ChemConnect,  2x filterpatroon Flowclear en zelfklevend reparatiemateriaal allemaal meegeleverd.

Bestel jouw eigen jacuzzi nu online

Haal de Bestway Opblaasbare jacuzzi Lay-Z-Spa Hawaii in huis en transformeer je achtertuin of terras in een oase van rust en luxe. Trakteer jezelf op de ultieme ontspanning en geniet van het beste dat een opblaasbare jacuzzi te bieden heeft!

Profiteer nu in de Lidl Webshop van 14% korting op de opblaasbare jacuzzi. Je betaalt nu tijdelijk geen 699,95, maar 599 euro!

Lidl opblaasbare jacuzzi SHOP NU VOOR 599