Tech

Lidl verkoopt nu een luxe opblaasbare jacuzzi met fikse korting

Lidl opblaasbare jacuzzi

Stel je voor: je eigen persoonlijke spa, waar je het hele jaar door kunt genieten van ontspanning en luxe. Dat is precies wat de opblaasbare jacuzzi uit de Lidl Webshop biedt. Met de ronde vorm en stijlvolle zwarte kleur, brengt deze opblaasbare jacuzzi een dosis wellness en comfort in je eigen achtertuin. Of het nu zomer of winter is, de LAY-Z-SPA Kokos opblaasbare jacuzzi zorgt voor een fantastische ervaring, wanneer jij dat wilt.

Geniet van een ontspannende bubbelmassage

Stap in het warme water van 40 °C en laat je verwennen door de 120 luchtjets die zorgen voor een verkwikkende bubbelmassage. Je hebt zelfs de keuze uit 2 verschillende massagesterktes, voor de perfecte balans tussen ontspanning en verkwikking. Met de eenvoudige bediening  kun je moeiteloos de filter- en verwarmingsfuncties regelen, zodat je altijd geniet van de optimale gezonde wellness ervaring.

Daarnaast is de LAY-Z-SPA Kokos opblaasbare jacuzzi gemaakt van scheurbestendig en vormbestendig DuraPlus materiaal, waardoor duurzaamheid gegarandeerd is. De I-Beam verstevigingsconstructie aan de binnenkant biedt optimale ondersteuning, zodat je met een gerust hart kunt ontspannen.

 

Lidl opblaasbare jacuzzi SHOP NU VOOR 399

Winterbestendig

Met de Kokos opblaasbare jacuzzi hoef je je geen zorgen te maken over de winter. Dankzij de Frost Guard technologie heeft deze jacuzzi geen winterpauze nodig. Zodra de watertemperatuur daalt tot 6 °C, schakelt het verwarmingssysteem automatisch in en uit bij 10 °C. Dit betekent dat je het hele jaar door kunt genieten van de warmte en het comfort van je eigen spa.

Gemak en veiligheid:

Het filtersysteem met patroon en de lamellenstructuur van de filter cartridge zorgen ervoor dat het water effectief wordt gefilterd en schoon blijft. Met de meegeleverde isolerende thermische afdekking kun je het water op de ideale temperatuur houden en energie besparen.

De afdekking beschermt je jacuzzi ook tegen temperatuurverlies wanneer je deze niet gebruikt. Bovendien maakt de afvoerbuis met tuinslang adapter het gemakkelijk om het water af te voeren wanneer je klaar bent met ontspannen.

Bestel nu extra voordelig jouw eigen jacuzzi

Profiteer nu van 33% korting! Je betaal nu slechts 399 euro in plaats van de adviesprijs van 599,95 euro. Geniet van 365 dagen per jaar welness in bestel jouw eigen exemplaar van de LAY-Z-SPA Kokos opblaasbare jacuzzi. Lidl zorgt binnen 5 dagen voor de bezorging bij jou thuis. Klik op de blauwe button onder de afbeelding van de jacuzzi en je gaat direct naar de bestelpagina!

Lidl opblaasbare jacuzzi SHOP NU VOOR 399

Check nog meer scherpe online aanbiedingen in ons overzicht van de beste webshop deals van deze week!