Food & Drinks

Knaldeal Lidl: Betaalbare Multicooker tovert je om tot een ware chef

Lidl knaller van de week Silvercrest Monsieur Cuisine Connect

Sommige mensen lijken geboren te zijn met de gave om zelfs willekeurige voedselrestje om te toveren tot een sterrenmaaltijd. Helaas is die skill niet voor iedereen weggelegd, maar dat is zeker niet het einde van de wereld. Deze week kun je bij Lidl namelijk een multifunctioneel “wonder apparaat” scoren, dat zelfs de grootste kluns omtovert tot een ware chef.

Silvercrest Monsieur Cuisine Connect

Het wonder apparaat in kwestie is de Silvercrest Monsieur Cuisine Connect. Dat laatste woord doet je waarschijnlijk vermoeden dat er wifi aan te pas komt en dat is inderdaad ook zo.

Er is namelijk een bijbehorende app, waarmee je recepten kunt downloaden en doorsturen naar meneer keuken connect. Vervolgens vertelt het 7 inch display je stap voor stap wat er moet gebeuren.

Lidl multifunctionele keukenmachine Silvercrest Monsieur Cuisine Connect

De recepten variëren van een romige kipfricassee en gestoomde zalm tot Turks brood en spannende toetjes, zoals schuimgebakjes en crème caramel.

Hakken, kneden en koken

Je vraag je misschien af of dit niet is hoe recepten altijd werken, maar het verschil is dat het multifunctionele apparaat alle stappen voor je uitvoert. De machine kan namelijk kneden, mixen, roeren, hakken, pureren en emulgeren.

Uiteraard weegt het Lidl apparaat je ingrediënten meteen ook en als het zover is, gaat het aan de slag met het klaarmaken van je gerecht. De Monsieur Cuisine Connect is uitgerust met 3 automatische kookprogramma’s, die je voedsel koken, stomen en braden.

Lidl multifunctionele keukenmachine Silvercrest Monsieur Cuisine Connect SHOP NU VOOR 399

Monsieur Cuisine Connect nu scoren bij Lidl

Als je klaar bent met mislukte en verkoolde gerechten, kun je nu de Silvercrest Monsieur Cuisine Connect bij Lidl scoren voor 399 euro. Je krijgt er onder andere een stoomkookopzet en stoommandje bij en goed om te weten is dat alle meegeleverde accessoires gewoon in de afwasmachine kunnen. Wat wil je nog meer?

Afgezien van de multifunctionele keukenmachine heeft Lidl samen met Aldi en Action nog meer top gadget deals voor je deze week. Check ook deze tech knallers van de budgetwinkels om de week goed af te sluiten.