Tech

Lidl matras met 50% korting is ‘Beste Koop’ (Consumentenbond)

lidl matras beste koop consumentenbod 1
Foto: Lidl

Je slaapt gemiddeld een derde van je leven. Dat geeft wel aan hoe belangrijk een goede matras is. Maar aan topkwaliteit matrassen hangt echter vaak een pittig prijskaartje. Gelukkig komt prijsvechter Lidl met de perfecte oplossing: een matras dat als ‘Beste Koop’ is beoordeeld door de Consumentenbond, te koop voor de helft van de normale prijs. Het gaat om het degelijke, Duitse Hn8 Schlafsysteme 7-zones pocketvering matras.

Comfort en kwaliteit ontmoeten elkaar in dit Lidl matras

Eerst even dit: is het nou het of de matras? Goed nieuws: je kunt het niet fout doen, want het mag namelijk allebei. Terug naar de Hn8 Schlafsysteme 7-zones pocketvering matras: daarmee kun  je elke nacht genieten van een diepe en rustgevende slaap. De Hn8 is niet alleen door de Consumentenbond, maar ook door het Duitse Haus & Garten als beste getest.

Het unieke ontwerp van de Hn8 zorgt voor een perfecte ondersteuning van je lichaam. De combinatie van pocketveren en een toplaag van koudschuim zorgt namelijk voor optimaal ligcomfort. Dat zit zo: de pocketveren bewegen onafhankelijk van elkaar binnen de 7 comfortzones, waardoor je wervelkolom precies de juiste ondersteuning krijgt. Daarbij maakt het niet uit of nu een buik-, rug- of zij slaper bent. Het matras past zich aan jouw slaaphouding aan.

Lidl matras best getest consumentenbod SHOP NU VOOR 199 EURO

Ventilatie en vochtregulatie en hardheidsgraad

Zeker tijdens zomerse nachten merk je dat ventilatie en vochtregulatie essentieel zijn voor een goede nachtrust. Gelukkig biedt dit matras een uitstekende luchtcirculatie, dankzij de pocketveren. De Dynamic pocketveren-kern is ontworpen met veel aandacht voor lichaamsondersteuning, duurzaamheid en ademend vermogen. Hierdoor word je veel frisser en uitgeruster wakker.

De een slaapt liever op een harde matras, de ander op een zachte: goed om te weten dat het Hn8 Schlafsysteme 7-zones pocketvering matras aanbiedt in verschillende hardheidsgraden: Medium (H2), stevig (H3) of extra stevig (H4).

Hygiëne en gemak

Natuurlijk zit je niet te wachten op een matras dat veel onderhoud nodig heeft. Gelukkig gaat het onderhouden van deze matras zeer eenvoudig. De microvezelhoes is namelijk voorzien van een handige ritssluiting en kan gewassen worden tot 60°C. Dankzij de Silver Spirit afwerking is de hoes geur-remmend, antistatisch en antibacterieel. Zo geniet je niet alleen van comfort, maar ook van een hygiëne in je slaapkamer.

Duitse precisie, innovatie en slaapcomfort

Naast de hoge waardering uit testen van consumenten organisaties, krijgt het matras nog veel breder erkenning. Het is namelijk ook één van de hoogst gewaardeerde producten in de Lidl Webshop: maar liefst 98% van de Lidl klanten die het kocht, beveelt het matras aan.

Zo’n hoge en brede waardering zegt veel: het Hn8 Schlafsysteme 7-zones pocketvering matras combineert dan ook degelijkheid, innovatie en slaapcomfort op een unieke manier. Het is een uitstekende investering in jouw slaapkwaliteit: een betere prijs-prestatieverhouding zie je zelden. Bezoek nu de Lidl webshop en laat het Hn8 Schlafsysteme 7-zones pocketvering matras jouw nachten transformeren in dromerige en verkwikkende ervaringen.

Lidl matras best getest consumentenbod SHOP NU VOOR 199 EURO