Lidl verkoopt nu een toffe LED loungestoel
Interieur

Lidl verkoopt nu een toffe LED-loungestoel

Lidl verrast ons wekelijks met de leukste aanbiedingen. Betaalbare producten waarvan je nooit hebt geweten dat je ze nodig had. Deze LED-loungestoel van de Lidl valt precies in die categorie. Naast deze toffe kleurrijke stoel hebben ze ook een bijpassende LED-bijzettafel ontworpen om het plaatje compleet te maken.

Lidl komt met LED-loungestoel

Op zoek naar kleur in je leven en inrichting? Dan is deze lichtstoel het product voor jou. De Duitse supermarktketen komt namelijk met een lichtgevende stijl van Livarno Lux. De loungestoelen van Lidl hebben namelijk ingebouwde LED-verlicht, tof voor in de tuin bijvoorbeeld.

Ook zonder licht is het een mooi meubelstuk. De stoel is semi-transparant/wit en licht op in verschillende kleuren. Zo kun je de stoel altijd de kleur geven die past bij jouw mood, bloemen of interieur. De stoel heeft daarnaast ook verschillende lichteffecten, dit is allemaal via de bijbehorende afstandsbediening te bedienen.

lidl_led-loungestoel

Bijpassende LED-bijzettafel

Op zoek naar een bijpassende bijzettafel? Dan heeft Lidl ook een Livarno Lux tafel te koop in dezelfde stijl. Deze tafel is ook in 16 verschillende kleuren te verkrijgen met 6 helderheidsniveaus en 4 kleurveranderingsprogramma’s.

De set is gemaakt van hard plastic materiaal waardoor hij zeer geschikt is om buiten in je tuin neer te zetten. Regent het hard? Dan veeg je de Lidl LED-loungestoel na een bui makkelijk droog en schoon met een handdoek. De stoel is bij de Lidl-shop te koop voor 99.99 en de tafel is hier te koop voor dezelfde prijs.

Op zoek naar meer spotgoedkope handige aanbiedingen? Check al onze Lidl aanbiedingen hier.

led_loungestoel