Life

Lidl verkoopt A-merk kwaliteit matras voor een bodemprijs

Lidl verkoopt A merk kwaliteit matras voor een bodemprijs

Ben je op zoek naar een nieuwe matras? Misschien ben je geschrokken van de prijzen van A-merk matrassen. Koop je een nieuw matras dan wil je natuurlijk wel kwaliteit, want een goede nachtrust is superbelangrijk. Goed nieuws: voor een topkwaliteit matras hoef je niet de hoofdprijs te betalen. Supermarktketen Lidl biedt namelijk matrassen voor scherpe prijzen, die ook nog eens de kwalificatie beste koop krijgen van de Consumentenbond.

7-zones koudschuim matras vormt zich naar lichaam

Voor A-merk matrassen betaal je al snel duizenden euro’s. Maar juist de zeerscherp geprijsde LIVARNO HOME matras is volgens de Consumentenbond de beste koop. Het 7-zones koudschuim matras vormt zich naar je lichaam, biedt optimale ondersteuning en is in meerdere maten verkrijgbaar. En dat allemaal voor 119 euro, een prijs waarvan je niet wakker hoeft te liggen.

Een aanrader volgens de Consumentenbond

Dure matrassen van bijvoorbeeld Auping, Emma en Matt hebben een uitstekende reputatie. Dat is ook terecht, maar de prijzen van deze merken kunnen nogal een grote hap uit je budget nemen. Bij Lidl koop je nu een LIVARNO HOME 7-zones matras met niet alleen een scherpe prijs, maar ook een uitstekende beoordeling door de Consumentenbond.

Lidl koudschuim matras SHOP NU VOOR 119 EURO

Lidl stunt met koudschuim matras voor een droomprijs

Volgens de Consumentenbond is het ligcomfort uitstekend. Toch betaal je voor de LIVARNO HOME 7-zones matras van 90 x 200 centimeter slechts 119 euro. Dat is natuurlijk geen geld in vergelijking met matrassen van andere merken. De specificaties van het  LIVARNO HOME 7-zones koudschuim matras op een rij:

  • Goede ondersteuning voor je lichaam dankzij 7 comfortzones (SG 35).
  • 90 x 200 x 19 cm (b x l x h); ook andere maten leverbaar!
  • Geschikt voor buik-, rug- én zijslapers.
  • Milieuvriendelijk geproduceerd.
  • Afneembare matrashoes.

Lidl koudschuim matras SHOP NU VOOR 119 EURO

Nog meer matrassen bij Lidl

Wil je liever een ander soort matras dan een koudschuim matras? Bij Lidl kun je ook terecht pocketvering matrassen. Zoals je van Lidl gewend bent zijn ook deze matrassen scherp geprijsd.

Het gaat om het HN8 Schlafsysteme 7-zones pocketveringmatras DYNAMIC. Het is nu afgeprijsd van 499 euro naar 199 euro. Voor meer comfort en luxe kies je de luxe versie, deze kost maar twee tientjes meer: je betaal nu namelijk 219 euro voor de luxere versie van de HN8 Schlafsysteme 7-zones pocketveringmatras DYNAMIC’ in plaats van de oorspronkelijke adviesprijs van 799 euro.