Lidl komt wederom met betaalbare ‘Big Green Egg’ BBQ imitatie

Redactie
Redactie
Wat in 2009 begon als het 'stoutste jongetje van de klas' is inmiddels uitgegroeid tot een volwassen platform. Onze redactie doet zijn best om jou dagelijks te voorzien van updates op het gebied van lifestyle, gear, auto's, virals en vrouwen.

Voor veel barbecue liefhebbers is het toch wel de ultieme droom om een Big Green Egg BBQ in de tuin te hebben staan. Helaas hangt er stevig prijskaartje aan het bekende groene keramiek. Gelukkig schiet prijsvechter Lidl wederom te hulp met een zeer betaalbare variant van deze low and slow BBQ!

Vorig jaar rond deze tijd kwam Lidl al met een keramische Kamado van het merk Buschbeck. Binnen no-time was de BBQ uitverkocht en er vond geen restock plaats. Dit jaar lijkt Lidl de stunt te willen herhalen, want voor slechts € 99,- staat de LANDMANN Kamado te koop.

Dat het artikel momenteel online is uitverkocht zal waarschijnlijk te maken hebben met het feit dat de aanbieding pas volgende week in gaat. Je zal er in ieder geval snel bij moeten zijn, want ze zullen als warme broodjes over de toonbank gaan.

De keramische LANDMANN Kamado beschikt over een geëmailleerd grillrooster van 26,5 cm en een gietijzeren dekselventiel. En met de weerbestendige coating en bamboe handgreep kan je deze kleine rakker rustig buiten laten staan.

Je bestelt ‘m via deze link (als-ie op voorraad komt) of vanaf volgende week bij een Lidl supermarkt bij jou in de buurt.

 

Lidl komt wederom met betaalbare Big Green Egg BBQ imitatie 6

Lidl komt wederom met betaalbare Big Green Egg BBQ imitatie 1

Lidl komt wederom met betaalbare Big Green Egg BBQ imitatie 7

Lidl komt wederom met betaalbare Big Green Egg BBQ imitatie 8

Lidl komt wederom met betaalbare Big Green Egg BBQ imitatie 5

Lidl komt wederom met betaalbare Big Green Egg BBQ imitatie 3

 

Funda parel: chique villa inclusief eigen kroeg

Funda-en. Het is ons favoriete werkwoord. Lekker scrollen door het aanbod op de website, op zoek naar de allermooiste pareltjes. Het blijft vaak bij...

Dit zijn de 7 duurste Whisky’s ooit verkocht

Iedereen met een beetje intelligentie en gezond verstand weet dat whisky de beste uitvinding is sinds vuur. Het kalmeert de geest, ontspant het lichaam...