LIDL komt met nóg goedkopere imitatie van Big Green Egg voor maar 99 euro
Food & Drinks

LIDL komt met nóg goedkopere imitatie van ‘Big Green Egg’ voor maar 99 euro

Vorige maand vertelden wij je al over de betaalbare Big Green Egg versie van de Lidl. Dit artikel liep als een speer en ook in de winkel ging het hard. Deze prachtige keramieken BBQ van 139 euro was binnen no time uit verkocht… Balen? Nope, want Lidl komt namelijk met een nog beter aanbod!

En het mooiste is dat deze Kamado nóg goedkoper is dan de vorige, namelijk slechts 99 euro! Deze mooie barbecue heeft net zoals de ‘echte’ een thermometer in de deksel waardoor je perfect jouw gerechten klaar kunt maken. Je kunt er mee grillen, koken, roken en zelfs brood mee bakken.

Ook deze barbecue heeft een rooster van ongeveer 27 cm en weeg een slordige 20 kilogram. Dankzij de weerbestendige coating kan je hem rustig buiten laten staan. Toch zullen de meeste mensen deze BBQ op het balkon zetten, door de diameter van 27 centimeter is hij voor kleine gezelschappen.

Dit groene monster is via deze link bij de Lidl te verkrijgen in de zwarte kleur en is van alle gemakken voorzien. Tip: wees er deze keer wel snel bij want de vorige versie was binnen korte tijd dus al uitverkocht. Kom maar op met die zomerse BBQ-avonden!

biggreenlidl biggreenlidl1 biggreenlidl2