Lidl komt met eigen sokken collectie voorzien van Lidl-logo

Redactie
Redactie
Wat in 2009 begon als het 'stoutste jongetje van de klas' is inmiddels uitgegroeid tot een volwassen platform. Onze redactie doet zijn best om jou dagelijks te voorzien van updates op het gebied van lifestyle, gear, auto's, virals en vrouwen.

Witte sokken in je sneakers gaan deze zomer een flinke comeback maken. En om op die trend in te haken komt de Duitse prijsvechter Lidl met een geheel eigen sokken collectie. Natuurlijk voorzien van het felle blauw-met-gele Lidl-logo.

Onder het mom van “zo fout dat het weer goed is” zal je deze Lidl sokken het aankomende festivalseizoen veelvuldig gaan tegenkomen. En nu de normcore kledingstijl hoogtij viert hoef jij je met deze sokken zeker niet te schamen.

Manly.nl Lidl sokken 3

De sokken liggen vanaf vrijdag 24 mei – deze week dus – in de winkel. En het mooiste is dat ze bijna niks kosten. Voor slechts een eurootje heb jij al een paar tennisokken in je bezit. Voor dat geld kan je ze toch niet laten liggen?

Wees er wel snel bij, want als we de hype moeten geloven zijn de sokken enorm gewild en zullen ze retesnel uitverkocht zijn. Zien we jouw deze zomer een rondje maken in deze blauw-gele sokken?

Manly.nl Lidl sokken folder

Jägermeister lanceert Limited Edition bruisbal cadeauset

Oorspronkelijk was Jägermeister bedoeld als een geneesmiddel. Het werd gebruikt tegen een hardnekkig kuchje tot en met problemen met de ingewanden. In Duitsland wordt...