Lidl komt met betaalbare imitatie van Big Green Egg BBQ
Food & Drinks

Lidl komt met betaalbare imitatie van ‘Big Green Egg’ BBQ

De Big Green Egg is een beetje de Ferrari onder de BBQ’s. En voor veel BBQ liefhebbers is het toch wel de ultieme droom om deze ooit in de tuin te hebben staan. Helaas hangt er echter een stevig prijskaartje aan deze groene parel en daarom vaak onhaalbaar. Balen! Maar goed nieuws voor BBQ fans, want Lidl komt nu met een hele vette actie.

Lidl heeft namelijk een imitatie van de Green Egg op de markt gebracht. Deze grill van Buschbeck Kamado kost maar €139. Echt een schijntje, vooral als je beseft dat deze ook gemaakt is van hittebestendig keramiek. Dit groene monster is ook in zwart, groen en rood verkrijgbaar.

Dankzij de weerbestendige coating kan je hem rustig buiten laten staan. Toch zullen de meeste mensen deze BBQ op het balkon zetten, door de diameter van 27 centimeter is hij vooral perfect voor stelletjes of kleine gezelschappen.

Voor echt grote groepen is hij dus minder geschikt en kan je beter een echte versie aanschaffen. Maar voor de prijs/kwaliteit verhouding is dit wel echt een must-have voor de komende zomer. Check de foto’s hieronder en oordeel zelf!

Lidl komt met betaalbare imitatie van Big Green Egg BBQ 1

bbq

bbq1

bbq2