Tech

Lidl knaller van de week: Silvercrest steelstofzuiger

Lidl knaller van de week Silvercrest steelstofzuiger

Als het op opruimen aankomt, is het makkelijker om telkens een beetje te doen dan te wachten tot je het niet meer zit zitten. Hetzelfde geldt voor stofzuigen. Als je het tussendoor netjes bijhoudt, hoef je niet op een gegeven moment bergen stof weg te werken. Precies voor die tussendoor stofzuigbeurten heeft Lidl deze week een handige steelstofzuiger voor je.

Silvercrest steelstofzuiger met cycloon technologie

Een steelstofzuiger is makkelijk even gepakt en weegt doorgaans een stuk minder dan je normale bedrade stofzuiger. Je hoeft ook een stuk minder te klungelen als je de trap aanpakt en je verkleint meteen ook de kans dat je naar beneden tuimelt.

Lidl’s steelstofzuiger is uitgerust met cycloontechnologie en kun je gebruiken zonder stofzuigerzak. Wel moet je het stofreservoir van 600 ml om de zoveel tijd even legen. Een volle batterij is goed voor 25 tot 45 minuten stofzuigen en als je eerlijk bent was je ook niet van plan om langer door te gaan. Mocht je toch gemotiveerd zijn is het goed om te weten dat de batterij verwisselbaar is en je met een tweede accu lekker door zuigt.

Lidl Silvercrest steelstofzuiger

HEPA-filter en extra borstels

Tijdens het stofzuigen blaast het apparaat schone lucht uit, dankzij de HEPA- en RVS-filters. Je kunt gaan voor twee standen: MAX-modus en ECO-modus. De modus bepaalt meteen ook hoe snel de accu weer leeg is.

Verder krijg je er verschillende borstels bij om bij alle hoeken en gaten te komen. Zo zijn een elektrische vloerborstel, een stofborstel en een voegenborstel van de partij. En om het nog makkelijker te maken transformeert het ding ook nog in een kruimeldief om ook je auto aan te pakken.

Lidl Silvercrest steelstofzuiger Nu shoppen voor 74,99 euro

Steelstofzuiger nu shoppen bij Lidl

Als het al begint te kriebelen om met een vroege lenteschoonmaak te beginnen, kun je de steelstofzuiger nu scoren bij Lidl voor 74,99 euro. Hij wordt bezorgd tussen 12 en 17 februari, dus je kunt al redelijk snel aan de slag.

Iets anders dat nog handiger is om tussendoor je stof aan te pakken is een robotstofzuiger. Zo neemt de iRobot Roomba S9+ zelf het initiatief en zorgt hij er zelfs voor dat hij weer opgeladen met een leeg reservoir is. Je moet er wel bijna 1.500 euro voor neertellen. Een goedkoper alternatief vind je bij Lidl in de vorm van een Silvercrest robotstofzuiger met 5 reinigingsprogramma’s.

Elke week vind je bij Manly weer nieuwe Lidl deals, dus check de site regelmatig. Hier zijn alvast 7 Lidl gadgets om deze week te scoren.