Lidl roeitrainer
Health

Lidl knaller van de week: Roeitrainer voor een afgetraind lijf

Behoorlijk wat mannen nemen zich elk jaar weer voor om eindelijk in de zomer met een afgetraind lichaam rond te lopen op het strand. Ben jij er ook zo één? Zorg ervoor dat het dit jaar gewoon lukt. Lidl helpt je deze week op weg met een strakke roeitrainer om je spieren te laten knallen in het nieuwe jaar.

Roeitrainer voor je hele body

Het voordeel van een roeimachine is dat het meteen je hele lichaam aanpakt, van je armen tot je benen en bovenlichaam. Zo kun je je lichaam en gezondheid in topvorm houden met maar één apparaat. Omdat niet iedereen op hetzelfde niveau is, kun je de trekweerstand zelf instellen en langzaam opbouwen. Er zijn vier verschillende standen om optimaal te trainen.

Lidl roeimachine

Ruimtebesparend en opklapbaar

Uiteraard is de roeimachine niet bedoeld om comfortabel op te chillen, maar het hoeft ook niet extreem afzien te zijn. Om de pijn wat te verzachten kun je in ieder geval zitten op een gestoffeerde comfortstoel met kogelgelagerde wielen.

En als je klaar bent kunt je het ding inklappen om je torture-sessie weer te vergeten. We zullen niet beweren dat het onder je bed past, maar ingeklapt neemt het wel een stuk minder ruimte in beslag.

Lidl roeitrainer

Lidl roeitrainer zijkant

LCD display met alle functionaliteiten

Tijdens je workout wil je natuurlijk weten hoe goed je het wel niet doet en daarvoor is er een LCD-display aanwezig. Hierop kun je onder andere bijhouden hoeveel roeibewegingen je per minuut perfectioneert en hoeveel je er in totaal hebt gedaan. Ook kun je checken hoe lang je al bezig bent en wat je calorieverbruik is.

Lidl roeitrainer voorkant

Prijs: 189 euro

Scoor deze knaller nu bij Lidl

Als je er klaar voor bent kun je de roeitrainer bij Lidl scoren voor 189 euro. Ze beloven hem binnen 3 werkdagen bij je af te leveren en je hebt 90 dagen om te bedenken of je het dit jaar wel vol gaat houden.

Afgezien van de roeitrainer heeft Lidl nog meer must-haves om het jaar knallend te beginnen. Check deze 7 Lidl gadgets om meteen goed op weg te zijn.