Tech

Lidl knaller van de week: Robotstofzuiger VR One

Lidl knaller van de week robotstofzuiger

We kennen geen mens, die stofzuigen leuk vindt. Het is voor de meeste mensen een vervelend taakje, dat om de zoveel helaas toch moet gebeuren. Gelukkig bestaan er handige gadgets, die de vloer namens je kunnen aanpakken. En laat Lidl deze week nou net zo’n ijverige robotstofzuiger in de aanbieding hebben.

Vileda robotstofzuiger VR One

Het gaat om de Vileda robotstofzuiger VR One, die er precies zo uitziet als je verwacht. Het apparaat gaat met de druk op een knop zelfstandig aan de slag om stof en andere narigheid van de vloer te verwijderen. Hierbij vermijdt het automatisch hindernissen, zoals meubels en dankzij antival-sensoren valt hij niet onverhoopt zijn dood tegemoet.

De robotstofzuiger is geschikt voor harde vloeren en tapijt tot 1,5 cm hoog. Als het goed is blijft hij niet hangen op drempels en tapijtranden, dankzij zijn Flexwheels. De drempels kunnen echter niet te hoog zijn, anders ziet hij ze als een obstakel dat vermeden moet worden.

Lidl robotstofzuiger Vileda VR One

80 minuten automatisch stofzuigen

Verder komt het apparaat met twee verschillende reinigingsprogramma’s en kan hij deze met een volle batterij tot 80 minuten uitvoeren. Daarna moet hij weer 5 uur opladen om paraat te staan voor de volgende schoonmaaksessie. Twee zijborsteltjes zorgen ervoor dat ook de hoeken schoon worden en als hij genoeg stof heeft binnengehaald, kun je de afvalbak eenvoudig legen. Dus geen gedoe met stofzuigerzakken.

Lidl robotstofzuiger Vileda VR One

Robotstofzuiger scoren bij Lidl

Helaas komt de robotstofzuiger niet met een basisstation, waar hij automatisch naar teruggaat om weer op te laden. Aan de andere kant is de prijs daar ook wel naar, want je kunt de Vileda VR One robotstofzuiger deze week bij Lidl scoren voor 129 euro, afgeprijsd van 199,99 euro.

Robotstofzuiger met meer power

Mocht je voor een robotstofzuiger willen gaan met wat meer features, is de iRobot Roomba s9+ je vriend. Dit robotje komt uitgerust met een app en kan onder andere zijn eigen stofbak legen. Er is natuurlijk een “maar” en dat is in de geval het prijskaartje. De Roomba kost namelijk boven de 1000 euro.

Dat is misschien wat veel voor een stofzuiger en als je leuke koopjes toch interessanter vindt, check dan deze 7 Lidl gadgets om relaxt te genieten van het weekend.