Tech

Lidl knaller van de week: Krups volautomaat espressomachine

Lidl knaller van de week Krups volautomaat espressomachine

Koffieliefhebbers kunnen de afgelopen tijd hun hart ophalen bij Lidl. De supermarktketen is namelijk ontzettend aan het stunten met koffiezetapparaten. Vorige week schreven we al over een Delonghi koffiemachine met bijna 200 euro korting. Deze week steelt een Krups volautomaat espressomachine de show met een nog betere deal.

Krups volautomaat espressomachine

De Krups espressomachine is uitgerust met behoorlijk wat features om je ’s ochtends te voorzien van je eerste boost van de dag. Geen amateuristisch gedoe met pads, want het apparaat heeft een reservoir voor 260 gram koffiebonen. Met die bonen hoef je zelf niks te doen, dankzij de geïntegreerde verstelbare conische maler.

Lidl Krups volautomaat espressomachine Prijs: van 729,99 voor 299 euro

Automatische dubbele maalfunctie

Je hoeft ook geen genoegen te nemen met een mini kopje koffie, want de koffiemachine is uitgerust met een multifunctionele draaiknop voor koffie van 20 tot 220 ml. Mocht je hoofd ’s ochtends nog half in dromenland zijn, kun je ook voor de automatische dubbele maalfunctie gaan. Deze geeft je meteen twee kopjes koffie van 60 tot 120 ml.

Lidl Krups koffiezetapparaat

Instelbare koffiesterkte en temperatuur

Omdat iedereen zijn eigen voorkeuren heeft kun je van alles customizen van de koffiesterkte, temperatuur en de hoeveelheid water. Ook kun je voor een romige cappuccino gaan, waarbij het schuim direct aan je kopje cafeïne wordt toegevoegd.

Verder belooft Krups je een snelle bediening met zijn gepatenteerd Compact Thermoblock systeem. Dat betekent dat het apparaat snel paraat is om je koffie in te schenken en je kopje ook meteen warm houdt. Na je boost kun je snel meteen weer verder, want het apparaat zorgt er zelf voor dat hij weer gereinigd en ontkalkt wordt.

Lidl volautomaat koffiemachine Shop nu voor 299 euro

Krups espressomachine nu scoren bij Lidl

Mocht je overtuigd zijn, kun je de Krups volautomaat espressomachine nu bij Lidl bemachtigen voor 299 euro in plaats van 729,99 euro. Dat is een behoorlijke korting en je hebt zelfs nog de keuze tussen een rood of zwart model.

Afgezien van deze knallende deal heeft Lidl deze week nog meer leuke must-have tech om in huis te halen. Bekijk ook deze 7 Lidl gadgets om onder andere aan de slag te gaan met digitaal papier, te barbecueën zonder rook en afscheid te nemen van koukleumen in de auto.