Lidl elektrisch zit sta bureau
Tech

Lidl knaller van de week: Elektrisch zit-sta bureau

Zoals je misschien weet is lang achter je bureau zitten niet goed voor je en kan het arm-, nek-, en rugklachten veroorzaken. Daarom is het belangrijk om af en toe ook even te staan. Uit verschillende onderzoeken blijkt dat een zit/sta bureau je lichaam happy houdt tijdens het werken en deze week weeft Lidl precies zo’n bureau voor je in de aanbieden. Denk er wel aan dat je ook niet te lang staat, wat dat is ook weer niet goed.

Elektrisch zit-sta bureau met geheugenfunctie

Het zit/sta bureau van Lidl is gelukkig elektrisch, dus je hoeft niet zelf te gaan sjorren aan het ding. Met de druk van een knop verstellen twee Bosch motoren het bureau van 69,0 tot 119,6 cm hoog.

Dat zou perfect moeten zijn voor iedereen tussen de 155 en 195 cm lang. Uiteraard heb je geen zin om elke keer weer te ontdekken wat de juiste hoogte is en daarom is er een geheugenfunctie voor je gewenste zit- en stahoogte.

Lidl belooft dat het bureau stabiel staat en dat het uitgerust is met een krasvast en onderhoudsvriendelijk tafelblad. Vergeleken met de vorige versie zou dit model uit 2021 zelfs 20 procent stabieler zijn en 15 procent minder geluid produceren tijdens het verstellen.

Lidl zit/sta bureau

Beveiliging voor klunzige mensen

Ook aan de veiligheid is gedacht in de vorm van een aanrijbeveiliging met een softstop-feature. Zo raak je niet op de één of andere manier bekneld in het bureau om uren te wachten tot iemand je eindelijk komt redden. Daarnaast zijn de hoeken van het tafelblad afgerond, zodat dat pijn niet al te erg is als je in gedachten verzonken er tegenaan loopt.

Dat lijkt dus allemaal kluns-proof, maar waar je nog wel op moet letten is dat je er niet teveel spullen op stapelt. Het onderstel kan inclusief het tafelblad maximaal 100 kg aan. Dat komt erop neer dat je jezelf kunt omringen met 84 kg aan snacks, gadgets en devices.

Lidl zit/sta bureau

Prijs: 319 euro

Scoor deze deal nu bij Lidl

Als je het aandurft kun je het elektrische zit-sta bureau nu scoren bij Lidl voor 319 euro. Voorheen was hij 349 euro, dus je pakt meteen een mooie korting. De montage zou makkelijk uitgevoerd zijn in zes stappen, wat een stuk beter klinkt dan de gemiddelde IKEA kast. Op zoek naar meer Lidl knallers? Check dan ook deze 7 onmisbare gadgets om je leven makkelijker te maken.