Lidl knaller koelwagen
Tech

Lidl knaller van de week: koelwagen voor koude biertjes tijdens je BBQ’s

Over een paar weken is het alweer lente en dat betekent naast vogels die weer eieren leggen ook dat het tijd wordt voor de eerste barbecue van het jaar. Helaas is één van de nadelen van een bbq, dat je telkens terug moet naar de keuken om verse biertjes te halen. Of toch niet? Deze week heeft Lidl een super handige koelwagen voor je om in stijl je versnaperingen koud te houden.

Dobar koelwagen Fischi met flinke korting

De koelwagen van het merk Dobar heeft een inhoud van 76 liter en heeft als voordeel ten opzichte van je normale koelbox, dat je het dingen makkelijk naar de keuken kunt rollen. Daarnaast heeft het ook extra ruimte om glazen, snacks of barbecue benodigdheden op te slaan.

De box zelf heeft twee deksels, zodat je hem aan beide kanten open kunt maken. Zo kun je dus makkelijk één kant gebruiken voor je drankjes en de andere voor voedsel, dat niet te lang in de zon mag blijven liggen.

Lidl Dobar koelwagen SHOP NU VOOR 99 EURO

72 uur lang koude biertjes

Het belangrijkste aan het ding is natuurlijk dat hij je versnaperingen koel houdt en dankzij de schuimcoating met thermoplastisch kunststof, doet hij dat 72 uur lang. Je kunt er dus gerust een weekend bbq van maken en het enige waar je je nog zorgen over moet maken is of er nog wel genoeg in de box zit.

Verder is de box uitgerust met handvatten en kun je hem loshalen van het onderstel. Zo kun je het ding ook eens meenemen naar het park of het strand om ook daar altijd voorzien te zijn van koele lekkernijen. En als je eenmaal klaar bent, is er aan de zijkant een opening om makkelijk het gesmolten ijs weer te lozen.

Lidl Dobar koelwagen

Shop nu bij Lidl voor de beste gadget deals

Je kunt de koelwagen deze week bij Lidl scoren voor 99 euro. Normaal kost het ding je 160 euro, dus dat is weer een mooie korting. De wagen is leverbaar binnen 3 werkdagen en als hij je toch niet bevalt, mag je hem binnen 90 dagen weer gratis retourneren.

Afgezien van deze barbecue must-have, zijn er deze week nog meer interessante gadget knallers voor de liefhebbers. Check ook deze 7 Lidl, Action en Aldi gadget deals, de je voor weinig kunt scoren.