Tech

Lidl knaller van de week: Delonghi volautomaat koffiezetapparaat

Lidl aanbieding Delonghi koffiezetapparaat

Zoals je weet kun je bij Lidl niet alleen terecht voor boodschappen, maar heeft de supermarkt ook regelmatig nieuwe tech-deals om je leven een stuk makkelijker te maken. Elke week lichten we een Lidl gadget uit, waar we bijzonder blij van worden. Deze week is dat een koffiezetmachine van Delonghi om de dag meteen goed te beginnen.

Automatische koffiemachine met geïntegreerde molen

Het koffiezet apparaat doet zo’n beetje alles automatisch voor je, zodat je ’s ochtends zo pijnloos mogelijk kunt genieten van je eerste kopje. Het ding is geschikt voor gemalen koffie, maar je kunt ook aan de slag met verse bonen.

En waarom ook niet, aangezien de machine toch is uitgerust met een handige koffiemolen. Deze kun je instellen op 13 verschillende standen en volgens Delonghi zou de molen je bonen redelijk geruisloos voor je prepareren.

Lidl Delonghi koffiemachine

Handmatig cappuccino systeem

Je zou van zo’n beest van een apparaat verwachten dat het meer kan dan alleen zwarte koffie zetten en dat is inderdaad ook het geval. Je kunt de koffiemachine namelijk ook gebruiken voor een lekker kopje cappuccino. Hiervoor combineert het ding stoom, lucht en melk voor de ultieme schuimlaag.

Lidl Delonghi koffiezetapparaat

Verstelbare koffiedispenser

Iets ander waar het Lidl apparaat je mee helpt is ervoor zorgen dat je niet hoeft te zoeken naar dat ene kopje dat er net onder past. Er is namelijk een verstelbare koffiedispenser van de partij, waardoor al je kopjes van 8,6 tot 14,2 cm hoog perfect passen.

Andere features zijn een waterreservoir van 1,8 liter, met een leeg water indicator, automatische programma’s voor spoelen en ontkalken en een verwijderbaar waterfilter. Ook schakelt het apparaat zichzelf automatisch uit als je er een tijdje niet mee hebt gespeeld en kun je uiteraard je gewenste koffiesterkte en temperatuur instellen.

Lidl Delonghi koffiezetapparaat Prijs: van 519 naar 329 euro

Delonghi koffiezetapparaat scoren bij Lidl

Als je al begint te kwijlen, kun je het koffiezetapparaat nu bij Lidl scoren met korting. Waar je er eerst 519 euro voor moest neertellen, hoef je nu “maar” van 329 euro afscheid te nemen. Je moet helaas wel nog even 3 werkdagen wachten voordat je je eerste bakkie kunt laten zetten.

Hoewel dit één van de top aanbiedingen is, heeft Lidl natuurlijk nog meer gadgets die de moeite waard zijn. Check ook deze 7 Lidl tech deals om nu te scoren.