lidl
Tech

Lidl’s goedkope Silvercrest Slowjuicer is dé boost voor jouw gezondheid

Als we een beetje gezond willen leven dan is een portie verse groenten en fruit onmisbaar. Ook tijdens een dieet, zoals intermittent fasting, zijn de belangrijkste vitamines noodzakelijk. Je kunt uiteraard een verse (fruit)salade maken, maar dan zit je telkens tegen een bord eten op te hikken. Een slowjuicer is een prima oplossing. Je haalt meer sap en vitamines uit je groenten en fruit met deze machine.

Slowjuicen haalt het meeste sap uit groenten en fruit

Als je een slowjuicer vergelijkt met een reguliere vruchtenpers dan werkt de slowjuicer met een lager toerental, op deze manier perst de machine het sap behoedzamer uit de groente of vrucht. Het resultaat is meer sap, minder vruchtvlees, en een optimale hoeveelheid vitamines. De Silvercrest Slowjuicer is een vruchtenpers met een bijzonder hoge sapopbrengst. De gezonde voedingsmiddelen blijven hierdoor zoveel mogelijk bewaart in het sap, in plaats van in de pulp.

Door de optimale sapopbrengst en de hoge hoeveelheid vitamines die je na het persen overhoudt krijg je de nodige dagelijkse vitamines binnen. Zo heb je altijd een vers sapje dat je mee kunt nemen naar je werk of naar de sportschool. Behalve de meeste groenten en fruit is deze slowjuicer ook in staat om harde groenten te persen, zoals wortels en kool. Je kunt ook gember gebruiken, daar zitten veel gezondheidsvoordelen aan.

lidl silvercrest slowjuicer SHOP NU VOOR 69,99

Silvercrest Slowjuicer van Lidl

Lidl heeft wel vaker koopjes waar we enthousiast van worden. Zo hadden ze eerder een spotgoedkope stofzuiger in de aanbieding, en konden we lekker vlees braden met de goedkope Kamado Barbecue. Dit keer is het de beurt aan deze innovatieve slowjuicer om de show te stelen. Met een gewicht van 1,8 en afmetingen van 16,3 x 15,5 x 10,3 is het een ideaal keukenapparaat dat op elk aanrecht past.

Er wordt een extra inlegstuk bijgeleverd waarmee je verse en verfrissende sorbets kunt maken. Na gebruik is de slowjuicer uit elkaar te halen zodat hij grondig kan worden gereinigd. Voor het gemak zit er ook een reinigingsborstel bij. Door de sap-opvangtank en pulpbak wordt al het afvoeren van de groente- en fruitafval een makkie. Als je een gezonde ochtendroutine maakt van het persen van je sapje dan heb je voordat je gaat werken alle benodigde vitamines binnen.

SHOP NU VOOR 69,99