Lidl robotstofzuiger met dweil
Tech

Lidl’s goedkope robotstofzuiger met dweil maakt je huis perfect schoon

Hou je van een schoon, netjes en opgeruimd huis, maar heb je toch af en toe geen zin om iets te doen of ben je simpelweg te moe? Dan is een robotstofzuiger een uitkomst. Het enige nadeel van een robotstofzuiger was tot nu toe de prijs, maar supermarktketen Lidl komt nu met een goedkope variant die in kwaliteit niet onderdoet voor de duurdere exemplaren.

De robotstofzuiger doet het werk voor je

Je herkent het vast wel: na een lange dag vol werk, studie of na het sporten kom je moe thuis. Het is een bende maar je hebt gewoon geen energie meer over om er iets aan te doen. Wat als je nu maar letterlijk één vinger hoeft te gebruiken: om de robotstofzuiger aan te doen.

Daarna volgt het geniale apparaat een onnavolgbare weg door de kamer en doet zijn werk. Je kunt zelf lekker bijkomen, op de bank gaan liggen, tv kijken of wat je verder ook nodig hebt om te ontspannen

idl robotstofzuiger met dweil

SHOP NU VOOR 159 EURO

Dweilen en stofzuigen

Supermarktketen Lidl staat dan wel bekend als goedkoop, de kwaliteit van het assortiment is er niet minder om. Talloze artikelen van Lidl vielen al in de prijzen of staan hoog in de top 10 van beste artikelen, door de uitstekende prijs-prestatieverhouding. De robotstofzuiger heeft voor zover wij weten nog geen prijs gewonnen, maar wat ons betreft mag dat binnenkort gebeuren.

Functies van de Silvercrest robotstofzuiger

De robotstofzuiger die je bij Lidl kunt kopen is van het merk Silvercrest en zowel geschikt voor harde als zachte vloeren, zoals laagpolige tapijten. Check van tevoren dus wel even of jouw vloer hier wel aan voldoet: voor hoogpolig tapijt is het apparaat helaas niet geschikt. Het apparaat kan zowel stofzuigen als dweilen.

Een nadeel van stofzuigers in het algemeen is dat ze vaak veel herrie maken. Dat geldt niet voor deze robotstofzuiger. Het fijne is juist dat het apparaat hij mega stil is. De accuduur is 120 minuten en je kunt kiezen uit maar liefst 5 programma’s. Het apparaat is compatibel met Alexa en kan maar liefst 40 verschillende spraakcommando’s uitvoeren.

Lidl robotstofzuiger met dweil

SHOP NU VOOR 159 EURO

Inclusief afstandsbediening

De Silvercrest robotstofzuiger kun je bedienen vanaf de bank of luie stoel met een afstandsbediening. Het apparaat heeft nog meer pluspunten, zo is het gemakkelijk te legen en heeft het een uitwasbaar stofreservoir.

Koop de robotstofzuiger in de Lidl-webhsop voor maar 159 euro. En dat is natuurlijk geen geld voor de kostbare vrije tijd die je er structureel mee uitspaart. Check voor meer scherpe aanbiedingen ons Lidl, Action en Aldi overzicht.