Tech

Lidl’s robotstofzuiger kost een prikkie en maakt je huis perfect schoon

Lidl robotstofzuiger

Een robotstofzuiger kan je veel tijd en energie besparen. De eerste robotstofzuigers die op de markt kwamen waren peperduur, maar tegenwoordig kun je ze voor een scherpe prijs kopen. Prijsvechter Lidl biedt bijvoorbeeld een robotstofzuiger uit het goedkoopste en uit het middensegment. Ze verschillen uiteraard, maar een overeenkomst is dat kopers ze hoog waarderen. We lichten ze voor je toe.

Silvercrest robotstofzuiger

De goedkoopste nu leverbare automatische stofzuiger bij Lidl is de Silvercrest robotstofzuiger van 149 euro. Het is niet alleen de goedkoopste, maar ook één van de best beoordeelde. Het apparaat scoort 4,6 van de 5 punten. De gebruiksvriendelijke Silvercrest biedt zes verschillende reinigingsmodi. Het apparaat is programmeerbaar via de afstandsbediening.

Bij dit apparaat hoef je geen extra accessoires te kopen, want je krijgt er een oplaadstation, netsnoer, afstandsbediening, reinigingsborstel en vervangingsfilter bij. Het enige dat je er zelf bij moet kopen is batterijen voor de afstandsbediening. De capaciteit van de accu is goed voor tot 70 minuten achter elkaar stofzuigen.

Silvercrest robotstofzuiger in actie SHOP NU VOOR 149

Ecovacs robotstofzuiger met dweilfunctie

In een hogere prijsklasse, maar nog steeds goed betaalbaar zit de Ecovacs robotstofzuiger die ook in de Lidl webshop te koop is. De accuduur is 110 minuten en de zuigkracht tot wel 2300 Pa. Daarnaast heeft het apparaat handige snufjes, zoals obstakeldetectie, TrueMapping navigatietechnologie en een nauwkeurig in te stellen planning.

De Ecovacs is Smart Home-compatible. Je bedient het apparaat met een app die je op je telefoon of tablet kunt installeren. De Ecovacs kan niet alleen stofzuigen maar beschikt ook over een dweilfunctie.

Ecovacs robotstofzuiger in actie SHOP NU VOOR 348

Haal de robotstofzuiger van jouw keuze in huis

Beide stofzuigers krijgen uitstekende reviews van kopers. Voor beide  geldt dat ze nog uit voorraad leverbaar zijn. Bestel je er eentje, dan heb je het apparaat binnen drie werkdagen in huis. Je kunt bij het bestellen zelf je gewenste leverdag aangeven. Wees er wel op tijd bij, want de Silvercrest en de Ecovacs zijn razend populair en op is bij Lildl ook meestal echt op.

Nog meer voordelige aanbiedingen

In deze dure tijden zijn scherpe aanbiedingen natuurlijk meer dan welkom. Daarom helpen we je graag op weg met een wekelijks overzicht van de beste deals bij Lidl, Aldi en Action. De meest actuele aanbiedingen vind je op ons  deal overzicht van deze week!