Tech

Deze 5 Lidl-producten voor jouw tuin zijn nu spotgoedkoop

lidl-goedkoop-tuingereedschap
Foto's: Lidl

Het zal niet lang meer duren of de bladeren gaan van de bomen vallen en je de tuin langzaam gereed gaat maken voor zijn winterslaap. Er liggen koude maanden voor de boeg en dus zullen we de tuin spot on moeten maken, zodat het voorjaar straks weer zijn werk kan gaan doen. Lidl komt nu met een heerlijke aanbieding om hoogwaardig Parkside tuinmateriaal tegen spotgoedkope prijzen te bemachtigen. Het juiste gereedschap en benodigdheden zijn essentieel om je tuin winterklaar te maken. Wij hebben vijf must haves op een rijtje gezet, later zul je ons dankbaar zijn.

1. Dompelpomp van Lidl

Heerlijk genoten van je zwembad deze zomer? Af en toe een verfrissende duik, maar nu is het tijd om je zwembad winterklaar te maken. Voorkom een puinhoop in het voorjaar met de krachtige Parkside dompelpomp die Lidl nu aanbiedt voor een prijs van € 29,99. In eerste instantie was het zelfs € 50,-, maar Lidl heeft er een korting van 40% bovenop gegooid. Deze held redt je zwembad tot 7 meter diepte zonder moeite.

Automatisch in- en uitschakelen betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken. Laat de pomp gewoon zijn werk doen terwijl jij je ontspant en met de andere klusjes in je tuin bezig houdt. Zo blijft je zwembad schoon en klaar voor het volgende zomerse avontuur en ga je geen last van schimmel en andere viezigheden hebben.

goedkoop-tuingereedschap-lidl SHOP NU VOOR 29,99 EURO

2. Accu-gras/-struikschaar

Trek het gazon nu even recht, want in het voorjaar zul je er blij mee zijn. Geen rommelig gras en ongetemde struiken, want Lidl verkoopt nu ook de Parkside accu-gras/-struikschaar. Eerst, trek je gras even recht en creëer strakke lijnen langs de tegels voor een verzorgde uitstraling. Vergeet niet je struiken netjes bij te snoeien voor de wintermaanden. Vervolgens komt nog het beste deel voor je persoonlijke lasten.

Voorkom vervelende rugklachten, dankzij de telescopische steel die je in staat stelt om op hoogte te werken of juist dicht bij de grond. De accu-gras/-struikschaar is ontworpen met jouw comfort in gedachten, met een 180° draaibare soft greep voor ergonomisch werken. En als kers op de taart, kun je deze geweldige tool nu aanschaffen met maar liefst 42% korting, voor slechts € 19,99. Wacht niet langer en geef je tuin de liefde en aandacht die hij verdient!

goedkoop-tuingereedschap-lidl SHOP NU VOOR 19,99 EURO

3. Telescopische heggenschaar

Goedkoopste van het stel is de Parkside telescopische heggenschaar, verkrijgbaar voor slechts € 14,99. Met zijn 4-traps verstelbare telescopische armen biedt deze schaar lekker ergonomisch gemak. Het snijden wordt een fluitje van een cent dankzij de veiligheids snelsluitingen, en de hoogwaardige koolstofstalen snijmessen snijden moeiteloos door elke heg.

Natuurlijk, scherpe messen kunnen gevaarlijk zijn, maar Parkside heeft hier zelfs rekening mee gehouden. Zij noemen dit transportvergrendeling. Hierdoor hoef je niet bang te zijn voor een flinke jaap in je onderarm, maar zal de heggenschaar altijd gesloten blijven. Deze heggenschaar maakt jouw tuinwerk efficiënter én veiliger dan ooit tevoren. Met zo’n heggenschaar kun je jaren blijven doen. Geen accu, dus lekker betrouwbaar.

goedkoop-tuingereedschap-lidl SHOP NU VOOR 14,99 EURO

4. Accu-heggenschaar

Voor wie de eindeloze strijd met die taaie heg beu is of voor degenen met een ware jungle in de achtertuin, heeft Lidl een alternatief voor de telescopische heggenschaar: de Parkside Accu-heggenschaar, nu verkrijgbaar voor slechts € 34,99. Deze krachtpatser is uitgerust met een handige 2-hands-veiligheidsschakelaar en een razendsnelle messtop. Als er iets dreigt mis te gaan, grijpt de automatische heggenschaar direct in, waardoor mogelijke rampen worden voorkomen.

Voordeel is dat de heggenschaar, ondanks zijn accu, verrassend licht blijft, waardoor je met gemak langs je heg kunt zoeven en hem in no-time perfect strak kunt snoeien. Tot slot, maar niet geheel onbelangrijk, kun je hem met de geïntegreerde wandophanging ook nog eens stijlvol in je garage tentoonstellen.

goedkoop-tuingereedschap-lidl SHOP NU VOOR 34,99 EURO

5. Benzinegrasmaaier

Een koopje is het niet als je het bedrag ziet, maar in verhouding met benzine grasmaaiers die elders verkocht worden, is dit een hele goede deal. Met zijn € 149,- is de Parkside benzinegrasmaaier van Lidl ergens anders niet snel goedkoper te vinden. Deze maaier brengt geen verschrikkelijke herrie met zich mee; in plaats daarvan geniet je van een rustige motor die weinig overlast veroorzaakt.

Het starten van de maaier is een eitje dankzij het primer en onderhoudsvrije elektronische ontstekingssysteem, dus geen eindeloos touwtje trekken. Met zeven verschillende maainiveaus kun je je gras precies zo kort maaien als je wilt. Bovendien is de maaier voorzien van een handige inklapfunctie voor ruimtebesparende opslag. De wielen met kogellagers en gazon vriendelijk bandenprofiel zorgen ervoor dat deze maaier soepel over je gazon rolt.

goedkoop-tuingereedschap-lidl SHOP NU VOOR 149 EURO