Life

Top Lidl gadgets onder de 15 euro: van soundbar tot schroefboormachine

mini_torenventilator_lidl

De aanbiedingen van de Lidl houden wij altijd scherp in de gaten. De shop heeft vaak gekke, maar vooral super handige gadgets voor zachte prijsjes. Deze week heeft Lidl maar liefst 3 geweldige gadget aanbiedingen onder de 15 euro. Een Soundbar, een schroefboormachine en een mini-torenventilator. Deze gadgets kun je niet laten liggen.

Lidl gadgets- Mini-torenventilator

Met dit weer is het niet echt nodig om een frisse wind in je leven te hebben. Maar een goede ventilator is altijd handig om in huis te halen. Uiteindelijk wordt het altijd weer zomer en ben je enorm dankbaar dat je deze mini-torenventilator hebt aangeschaft. Tegen die tijd is alles altijd uitverkocht en daarom is de winter eigenlijk het beste moment om dit aan te schaffen. Je kunt hem hier scoren met 50% korting.torenventilator_lidl

Lidl gadgets – PC-soundbar

De meeste tv’s hebben tegenwoordig wel een soundbar aangesloten. Maar voor de laptop of pc is het ook een fantastische toevoeging. Het geluid wat uit jouw laptop komt is meestal niet echt om van te genieten. Voor maar 14,99 heb je een goede verbetering in huis.

pc_soundbar_lidl

Lidl gadgets – Perslucht schroefboormachine of -zaag

We zijn allemaal mega veel aan het klussen dit jaar. En voor het serieuzere kluswerk heb je serieus gereedschap nodig. Toch kost goed spul vaak klauwen met geld. Maar wist je dat Lidl-Shop hele mooie aanbiedingen heeft? Je kunt nu deze perslucht schroefboormachine -of zaag scoren voor 9,99.

perslucht_lidl
Benieuwd naar al onze Lidl aanbiedingen? Check ze hier.