Tech

Deze elektrische haard van Lidl zorgt voor gezelligheid en een lage energierekening

lidl elektrische haard

Nu de koude maanden weer zijn aangebroken ben je natuurlijk op zoek naar een manier om je huis te verwarmen zonder je te laten opjagen door hoge energiekosten. De elektrische haard van Lidl is zeker een overweging waard. Op een energiezuinige manier wordt je huiskamer er namelijk een stuk gezelliger en warmer door!

De slimme elektrische haard van Lidl

De Silvercrest elektrische haard van Lidl is een slimme haard die jouw huis op een aangename manier kan verwarmen. Met een eenvoudige bediening via het touchscreen of de handige afstandsbediening, kan je gemakkelijk de temperatuur instellen tussen 7 en 35 graden Celsius. De elektrische haard heeft ook een oververhittingsbeveiliging voor extra veiligheid.

Met drie standen – Comfort, ECO en Antivries – kan je kiezen op welke manier je jouw huis wilt verwarmen. Wellicht dat de ECO-stand jouw grote vriend wordt om de energiekosten te verlagen. Met drie programma-instellingen en een 24-uurs-tijdlijn per programma, kan je de warmte altijd perfect regelen binnen je huis. Zo kan je bijvoorbeeld de warmte ’s ochtends vroeg verhogen om het huis op te warmen voordat u opstaat, en ’s avonds laat af laten nemen om te besparen op de energiekosten.

silvercrest elektrische haard lidl SHOP NU VOOR 159

Voorkom een hoge elektriciteitsrekening

Daarnaast heeft de Silvercrest elektrische haard een timer-functie voor automatisch in- en uitschakelen van de warmtefunctie. Zo kan je ervoor zorgen dat de haard uitgaat als u niet thuis bent, of dat de haard automatisch aangaat als u thuiskomt. Andere handige functies van de elektrische haard zijn de detectie van geopende ramen, de automatische LCD-dimfunctie en de automatische toetsvergrendeling.

De detectie van geopende ramen zorgt ervoor dat er een melding komt als er een raam geopend wordt, om te voorkomen dat de warmte onnodig verloren gaat. De automatische LCD-dimfunctie zorgt ervoor dat het scherm minder helder wordt als het donker is. Dit voorkomt dat er vervelend fel licht in de kamer is en dat er geen onnodig energie verbruikt wordt. De automatische toetsvergrendeling voorkomt daarnaast dat de haard per ongeluk aangezet of uitgezet kan worden.

slimme elektrische haard lidl SHOP NU VOOR 159