Tech

Transformeer je tuin met de krachtige Lidl elektrische grasmaaier

Lidl elektrische grasmaaier

Zoek je voor het maaien van jouw gras een wendbare, krachtige en efficiënte elektrische grasmaaier? Als je naar buiten kijkt zou je het misschien niet zeggen, maar het is toch echt lente: voor gazoneigenaren dé periode om het onderhoud aan de grasmat weer op te pakken. Lidl maakt het je makkelijk en komt nu in de Lidl Webshop met een elektrische grasmaaier voor een verrassend lage prijs.

Wendbare elektrische grasmaaier

De één vindt het een heerlijk klusje, de ander wil er zo snel mogelijk vanaf: we hebben het over gras maaien. Of je het nu leuk vindt of niet, in beide gevallen ben je gebaat bij een krachtige en efficiënte grasmaaier. Goed nieuws, voor de vriendenprijs van 69,99 koop je in de Lidl Webshop een wendbare, veilige en robuuste grasmaaier, waarmee je jouw gazon tiptop in orde maakt.

Nu het mooie weer eraan zit te komen wil je jouw tuin natuurlijk tiptop in orde hebben. De grasmaaier is van Parkside, het eigen merk van Lidl. Met Parkside weet Lidl vaak kwaliteit met een lage prijs te combineren. Dat is ook met de Parkside elektrische grasmaaier het geval.

Lidl elektrische grasmaaier SHOP NU VOOR 69,99

Parkside elektrische grasmaaier met 1300 W motor

De elektrische grasmaaier van Parkside beschikt over een 1300 W motor. Het metalen blad heeft een snijbreedte van 32 centimeter. Het is prettig maaien met dit apparaat, door de uitstekende wendbaarheid. Door de hoogwaardige, lichtgewicht technologie in het apparaat weegt het maar 6,9 kilo.

De comfortabele geleidestang en de handgrepen met soft grip zorgen voor ergonomisch verantwoord, prettig werken. Het apparaat kan tegen een stootje, want er zit een robuuste behuizing van kunststof omheen. Ben je klaar met grasmaaien, dan kun je het met de eenvoudige inklap functie ruimtebesparend opbergen.

Parkside grasmaaier technische specificaties

  • Vermogen: 1300 W
  • Aanbevolen maximum te maaien oppervlak: 200 m²
  • Snijbreedte: 320 mm
  • Snijhoogte: 25/45/65 mm
  • Maaihoogte verstelling: 3-traps
  • Gras opvangbak: 30 liter
  • Wielen: 5.5″
  • Gewicht 6,9 kg

Parkside elektrische grasmaaier kopen

Bestel de Parkside elektrische grasmaaier simpel en snel in de Lidl Webshop. Door op de blauwe knop onder de afbeelding van de grasmaaier te klikken, ga je rechtstreeks naar de bestelpagina. Let op, de grasmaaier is alleen online te koop, dus niet in de Lidl filialen. Bestel je de grasmaaier, dan krijg je deze binnen 3 werkdagen thuis afgeleverd.

Lidl elektrische grasmaaier SHOP NU VOOR 69,99

Nog meer Lidl en scherpe deals?

We helpen je graag op weg met geld besparen. Dat doen we met ons wekelijkse overzicht van de beste Action, Bol.com en Lidl online deals. Mis het niet en check hier het deals overzicht van deze week.