Tech

Lidl’s robot hulpje stofzuigt en dweilt je vloeren tegelijkertijd

Lidl Ecovacs robotstofzuiger

De feestdagen komen eraan en dat betekent over het algemeen dat we het allemaal druk druk druk hebben. Tussen cadeautjes shoppen, diners organiseren en familieruzies sussen, heeft niemand toch tijd om ook nog schoon te maken? Inderdaad en daarom heeft Lidl een broodnodige gadget, die je nu echt in huis wilt halen. Check Ecovacs’ Deebot N8 robotstofzuiger, die ook nog voor je dweilt.

Robotstofzuiger voor verschillende vloeren

De Ecovacs Deebot N8 is een handig hulpje in huis, wat voor vloeren je ook hebt. De robotstofzuiger weet namelijk raad met verschillende ondergronden, waaronder laminaat, parket, tegels en ook tapijt.

Voor tapijt heeft het apparaat zelfs nog een extra foefje. Op het moment dat de stofzuiger tapijt detecteert, wordt de zuigkracht verhoogd om extra grondig te zuigen.

Lidl Ecovacs robotstofzuiger SHOP NU VOOR 348

Tegelijkertijd dweilen en stofzuigen

Afgezien van je vloer stofvrij maken, zorgt de Deebot N8 er ook meteen voor dat dat vlekken worden aangepakt en alles fris en fruitig ruikt. Het ding is namelijk stiekem ook een dweilrobot en dankzij de OZMO-tech van het bedrijf worden je vloeren tegelijkertijd gestofzuigd en gedweild.

Hoe zit het dan met tapijt? Dat wil je toch niet gedweild hebben? Wij houden in ieder geval niet van een soppig tapijt en de dweilrobot blijkbaar ook niet. Wanneer er tapijt in zicht is, zorgt het ding ervoor dat de dweilfunctie tijdelijk wordt uitgeschakeld.

Stofzuigen tot na de dood

Om je kamers zo efficiënt mogelijk schoon te maken, is de robotstofzuiger uitgerust met de op laser gebaseerde kaart- en navigatietechnologie TrueMapping. Dankzij deze tech maakt het robotje een kaart van de omgeving, zodat het een reinigingstraject kan berekenen.

In totaal kan de robot twee verschillende kaarten opslaan van bijvoorbeeld twee verdiepingen. En uiteraard kun je het ding ook expliciet vertellen welke ruimte het moet reinigen.

Overigens gaat de reinigingsmissie door, zelfs als de accu leeg is. De robotstofzuiger zorgt er dan zelf voor dat hij weer helemaal opgeladen wordt en gaat dan rustig verder waar hij gebleven was.

Ecovacs robotstofzuiger
Beeld: Ecovacs
SHOP NU VOOR 348

Ecovacs robotstofzuiger nu scoren bij Lidl

Als je het handige hulpje wilt inschakelen om je met de feestdagen te helpen, kun je de robotstofzuiger nu bij Lidl scoren voor 348 euro. Je zou hem normaal gesproken binnen 5 werkdagen binnen moeten hebben, maar je weet wat je rond deze tijd van het jaar van de post kunt verwachten.

Op zoek naar meer gadgets om je kerst stress te verminderen? Check dan ook deze Lidl, Action en Kruidvat deals om 2023 zonder kleerscheuren te halen.